Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefon22

jak podłączyc na krótko telefon

Polecane posty

Gość telefon22

hej nie mam ładowarki do telefonu chwilowo a muszę naładować bo padł jak go podłaczyć na \"krotko\" czy wsadzić kable między batrerię a styki w telefonie czy przyłożyć kable do samej bateri i zaizolowac na chwilę. Proszę o pomoc

Gość telefon22
o ja pierdolę chyba napisałam że nie mam ładowarki a telefon mi padł dzisiaj jest niedziele więc sklepy z akcesoriami to tel są pozamykane a potrzebny mi telefon

Gość telefon22
jezu nie rozumiem cię mniejsza z tym może ktoś się wypowie co się na tym zna :O

Gość telefon22
up up :O

Gość książę z innej bajki
Taka operacja grozi wielkim Buum. A dziewczynie zdecydowanie lepiej bez "elektrolitu" na twarzy . Ogień we włosach też nikomu nie dał szczęscia.

Gość telefon22
kurcze ale jak na 5 min podłączę to może się nic nie stanie

Gość balantajsa
powinnaś iść do psychiatry. uzależnienie od komórki wypaczyło ci mózg

Mam nadzieję że ten temat to prowokacja. Nawet jeśli posiadasz już starą ładowarkę i rozwaliłaś kable ... To i tak jest to zabawa w sapera duże szanse na zniszczenie telefonu bądź baterii jeszcze większe na utratę zdrowia. Jedyne CO MOZESZ SOBIE ZROBIC TO KRZYWDĘ. Jak CIe tak CIśnie to jedź do supermarketu i kup ładowarkę samochodową.

Gość poleccie mie
to sprobuj hahaaha :D

np Przy zwarciu bądź przeciążeniu bateria może eksplodować (nawet taka od Pilota TV). Jedyne co można powiedzieć na ten temat to : straszna głupota.

Gość telefon22
o jejku kiedyś podłączałam motorolkię i było git bo było wejście zjebane i inaczej się tego telefonu nie dało naładować. Ale to było dawno. ładowarkę mam wlaśnie od tej motoroli, Muszę podłączyć tel chociaż na chwilę sprawdzić czy działa czy coś się z nim stało po chuj mi ładowarka samochodowa jak nie mam samochodu. po co wogóle ładowarka mi potrzebna jesli się okaże że fon nie działa ja prosiłam o radę a nie jakieś prawienie morałów typu że może wybuchnąć albo wybuchnie albo nie ryzyko jest zawsze nawet jak się podłącza normalnie telefon do ładowarki może być jakieś spięcie i bumm

Nieprawda w telefonie może być np "obwód ładowania " pomiędzy gniazdem a samą baterią. I zostaje jeszcze kwiestia napięć np stara ładowarka może mieć 7V a nowa 3V. inaczej się ładuje akumulatory NiCD NiMH , LION. Takie kombinacje to nic dobrego , np możesz zniszczyć dobry telefon !. Co zaproblem pogadać ze znajomymi , zawsze ktoś ma ładowarkę do Sony-Ericsona albo nokii itd

Wydaje mi się że Znalazłaś sobie telefon i chcesz go sprawdzić .

Gość telefon22
a nawet jakby to co??? ale nie znalazłam chociaż w sumie jak go wziełam od siosty stary to może być jako że znalazłam :D i nie wiem czy działa ona też nie wie bo już go od ponad 3 lat nie używała. Ja mam dobry prawie nowy telefon tylko że chce mieć drugi na kartę miałam se kupować ale jak robiłam porządki to znalazłam u siostry w pokoju chcę go sprawdzić jak będzie działał jako tako to po co mam wydawać kasę na kolejny tel

Gość telefon22
akurat gadałam i nikt nie ma

Bateria na bank jest do niczego. Ja kiedyś wygrzebałem stary tel. siostry i nawet się nie ładował (wina baterii,) A Nowa bateria to pare zł jest.

Gość gość
Jeżeli telefon szybko traci na baterii to masz dwa wyjścia. Wymienić baterię lub wyposażyć się w taki gadżet jak powerbank. Ja osobiście polecałbym powerbank - znalazłem nawet już taki, który sam postanowiłem kupić do swojego telefonu, patrz http://satland.pl/ssi/w,PAGE-MENU_GORNE-Start.html

Gość gość
Pomyśl o ładowarce samochodwej. W innych sytuacjach możesz uszkodzić telefon lub zrobić sobie krzywdę. Jeżeli zależy Ci na dobrych akcesoriach gsm to zajrzyj do http://satland.pl/ssi/w,PAGE-MENU_GORNE-Start.html mają pełen asortyment ładowarek samochodowych i innych produktów, które przypadną Ci do gustu

Gość gość
Czy ty PRZYGŁUPI SPAMERZE przeczytałeś przynajmniej wątek, zanim wpierdolił_ś tu SWOJĄ REKLAMĘ. Jeżeli twoje produkty są równie dobre jak ty, to od twojego sklepu trzeba trzymać się Z DALEKA, panie BUBEL - satland ! ! !

Gość gość
Co za idioci

Gość Sasiad
Ksiaze z innej bajki ale masz nasrane w tej pustej bani z kad ty wogule sie urwales dziewczyna prosi o rade wiec na co sie wcinasz jak niemasz o tym pojecia nik niema ochoty sluchac takich bredni od idioty z kompleksami ktory musi nawet pseldonim wymyslil zeby sie podbudowac zalosne nastepnym razem nie wymondzaj sie tak glupio jesli nie masz o czyms pojecia i nie potrafisz pomoc dobra rada od sasiada ps