Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazka2777

PRZESTRZEGAM PRZED KORONKAMI NA ZEBACH!!!!WEJDZ I PRZECZYTAJ!!!

Polecane posty

Gość do a co ja mam zrobic
ok, zrobię tak chyba, bo mnie to martwi trochę, ale myslałam, że skoro 3 lekarzy mowi że jest ok to może ja cos przesadzam, no ale w sumie to dziwne że mnie boli od tak dawna i tylko jeden ząb. poczytaj sobie na necie o licówkach, ja też mam jedynkę leczona kanałowo i jak zdejmę aparat to chyba sobie zrobię, teraz w aparacie to nie widać.

ja się akurat uśmiecham tak, że nie widać mi linii gdzie kończą się zęby a zaczynają dziąsła... ale rzeczywiście to musi źle wyglądac. A jakieś wybielanie? Tylko tych kanałowo leczonych zębów?

Gość a co ja mam zrobic
ja tez nie wiem jak to u ciebie wyglada, moze rzeczywiscie nic sie nie dzieje, ale MOZE sie dziac. Ja po swoich doswiadczeniach jestem przeczulona i wole komus zawracac glowe, niz potem mialabym cierpliec. Pamietaj-to twoje zabki, to twoje cialo, twoje zdrowie!

ja pamiętam, że jakieś 3 lata temu dentystka mi wybielala jedynkę jakąs tabletka, którą się wwiercało w zęba i zostawiło i tak kilka razy chyba, to wybieliło go na jakiś rok. ale było smiesznie tanie, chyba 20zł ;)

Gość a co ja mam zrobic
na dodatek moj facet ma ciemna karnacje, bieluskie zabki, a ja zolte:/ nawet sie uismiechac nie moge ehhhhhhhh

naprawdę od żelaza ciemnieją? a czemu musiałas brać?

aole chociaż masz równiutkie pewnie po aparacie, a zawsze można je jakoś wybielić :) ja mam jeszcze krzywe, na dodatek troche sobie starłam bo zaciskam zęby jak śpię i się ścierają, więc nawet jak będę miała równe to będą miały brzydki kształt :o

Gość alekanał
a mi chciał dentysta lecyć kanałowo martwego zęba, pytam w jakim celu? a jak kiedyś uparłam się na wybielanie, to mi dentysta odmówił twierdząc ze mój nauralny jest lepszy o super białego bo wygląda naturalnie... a ja tak bardzo chcialam wybielić kupiłam paste Perła ale nic nie pomogła, tylko szkliwo zdarła..

Gość a co ja mam zrobic
mam niedokrwistosc zlosliwa. Ogolnie rzecz biorac-anemia to moj przyjaciel . A co do aparatu-mialam jedynie na gornych zebach. Dolne wykrzywione jak drzewa na wietrze.

to chyba trafiłas na jakiegoś ortodontę - debila :o zniszczył Ci 2 zęby i jeszcze założył aparat tylko na 1 łuk, chociaż tak się nie powinno robić.