Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DumnyZsiebie

Jestem prawiczkiem i co ?

Polecane posty

Gość DumnyZsiebie

Cześć. Jestem prawiczkiem i dobrze mi z tym mam 20 lat. Nie interesują mnie kobiety które lecą na BMW itp. No ale niestety większość się takich kręci po mieście. Zaraz pewnie pójdą teksty typu współczuje Ci, żałuj że nie spróbowałeś. Ale jak widze te blachary to akt seksu przestaje mnie pociągać. Pzdr.

dziekuje ze kazda nazywasz blachara;) co to bwm to moim zdaniem szpanerski samochod:P nie podobaja mi sie faceci ktorzy poza kasa nie maja nic innego do zaoferowania wole faceta z rowerem i glowa na karku, ktory ejst nromalny, niz jakies zakompleksionego palanata jezdzacego bwm i myslacego co to nie on..

No nic. Jesli Twoj topik mial zaszokowac to Ci sie niestety nie udało bo tu podobne pojawiaja sie chyba kilka razy na dzień. :D 🖐️

Gość DumnyZsiebie
Nie mówie że wszystkie to blachary tylko większość. Temat nie miał szokować chciałem tylko wyrazić swoje zdanie na polu anonimowym. Pzdr

to ja sie zaliczam do mniejszosci;) nie lubie jak mi facet cos kupuje, oczywisicie jak to ejst za 10zl to ok, ale juz nie za 200zl nie wiem czemu ale pozniej balabym sie ze musialabym mu sie jakos zrewanzowac, prezentem w tej cenie np a ze kasy nie posiadaj to bylby problem:P a w naturze tez bym sie bala ze musialabym ''oddac'':P tak samo wole dostac np zerwana stokrotke, niz bukiet za nie wiadomo ile

Gość xander__vx3
hey ;) powiedzcie mi czy Waszym zdaniem o takim aucie mozna powiedziec ze jest szpanerskie :D bo duzo sie gada ze bmw to szpan itd ale obecnie tyle bmw jezdzi i ceny bmw tak poszly w dol ze uwazam przynajmniej ja ze ta bryka to piękna alternatywa dla popularnej bmw 3 :classic_cool: zlookajcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb2ab72d2d17697a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b950708324f2109.html

Gość DumnyZsiebie
Gdy tylko cień rześkiego wieczoru muśnie nadkruszoną zębem czasu tarczę zegara słonecznego stojącego w centrum Chruścianek, zakładam strój rzadkiego Pytonga Plamistego i z emfazą malującej się na moim licu, wynikającej ze świadomości ogromnego ciężaru misji, która na mnie spoczywa, biegnę na stację kolejową, nucąc ludową piosenkę "Hej, ona mu nie dała" w metrum parzystym i podskakując na "dwa", by ze smakiem wylizać Wielki Czekoladowy Kanion kontrolera biletów Konrada pseudonim Kormoran a potem obciągnąć mu z połykiem. :classic_cool:

jesteś prawiczkiem i co ---- i nic, teraz robisz z chuuja wariata, przyjdzie czas, że chuuj zrobi wariata z ciebie i nie stanie na baczność, koło gorącej pisdy, i co wtedy?

Gość jupppiiiiii
fajna madchen - fajnie wyglądasz i wogóle z twoich wypowiedzi na forum wnioskuje że masz fajny charakterek