Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedłużający

dokąd przełużać? pytanie do pań najlepiej doświadczonych

Polecane posty

Gość przedłużający

To nie jest prowokacja ani żart, temat piszą zupełnie poważnie. od jakiegoś czasu robię ćwiczenia na przedłużenie penisa. obecnia ma on 12-13 cm i uważam że jest za krótki. co prawda moja narzeczona twierdzi inaczej, ale robie to raczej dla siebie aby podnieść poczucie własnej wartosci. do grubości nie mam zastrzeżen bo wynosi 12.5cm Pytanie mam takie: do jakiej długosci przedluzac, aby nie przesadzic? moim marzeniem jest 15-16 cm Czy taka wielkosc nie popsuje mojego seksu z moją kobietą, która twierdzi, że w pewnych pozycjach już w tej chwili (12-13cm) czuje jak penis sięga dna? Dodam iż w niektórych bardziej wymyślnych pozycjach muszę się mocno nagimnastykować aby nie wypadał (tu odczuć można jego krótkość).

Gość przedłużający
nikt mi nie odpowie?

Gość przedłużający
nalegam...

Gość samiku
Przedłuż sobie mózg, matole.

Gość przedłużający
NIe wyzywaj mnie od matołów. Mam problem i próbuję sobie z nim poradzić, coś w tym złego lub niemądrego? Ty pewnie masz penisa (własnego lub własnego faceta) o normalnych rozmiarach, więc mnie nie zrozumiesz. Natura mnie pokarała lecz się z tym nie pogodziłem, chcę walczyć. Nie kazdy dostał co chiał od razu na tacy. Proszę więc o wypowiedzi w temacie, bez głupich uwag. TO ważne dla mnie, pomóżcie.

Gość nicoretteeee
jejku a w jaki sposob go wydluzasz to znaczy na czym to polega bo jestem kobieta i mnie hehe zaintrygowales tym...serio....wyciagasz go czy no nie mam zielonego pojecia i wogole wydaje mi sie ze jesli Twojej kobiecie wszystko odpowiada to chyba nie masz problemu :D

Gość a mi się wydaje__________
że masz całkiem zwyczajne rozmiary

Gość przedłużający
nawet jeśli w normie to w jej granicy metoda to codzienne rozciąganie, dojenie ręczne narazie prawie bez efektów ale krótko to stosuję długa droga przede mną

Gość Perfecto xD
zostaw jak masz, co innego gdyby Twoja babeczka byla by nie zadowolona :) ja mam ~17 dlugosci i ponad 14 grubosci, co prawda jestem zadowolony i moja tez :P ale prawie nigdy nie wchodze do konca :/ :P pamietaj, ze sr. glebokosc c*pk* to cos tam kolo 12 cm oczywiscie sa Panie co preferuja Panow z "kabaczkami". Twoja tez mowi, ze czasami dochodzisz do konca, wiec zostaw jak masz :P boooo jak powiekszysz i wejdziesz za gleboko to mozesz swojej kuku zrobic :P

Gość prezes 13
Najlepszym sposobem na przedłużenie jest ssanie penisa przez Twoja dziewczyne(lub inną) przynajmniej raz dziennie.Za dwa,trzy miesiące zobaczysz efekty,do 3-4 cm więcej.

Gość Do kostek
!!!

Gość przedłużający
fakt, że gdy się kochamy, to mogę wchodzić na maksa ciało w ciało. Na pewno to ma swój urok. Jednak mimo wszystko żal mam do losu, że jestem tam taki mały. Sam już nie wiem co o tym myśleć. Narazie i tak nic się we wzwodzie nie powiększył, za to w zwisie jest jakby dłuzszy i jędrniejszy. Poćwiczę zatem jeszcze, a jakby się miał wydłuzać to przestanę. Pozdro.

Gość dylanka
a skad masz te cwiczenia na przedluzanie ??? nie wiem czy jakiekolwiek dadza taki efekt jak powiekszenie o 4 cm.... :o chyba,ze sie myle

Gość no wiec tak
jesli pytasz do jakiej dlugosci przedluzac zeby nie przesadzic ... do 20 cm jest penis ok, dopiero wzwyz moze byc za duzy ...a w jaki Ty sposob chcesz go przedluzyc???

Gość dylanka
hahaha tak oczywiscie, z 12cm do 20cm :D w jakims temacie czytalam ,ze chlopakowi udalo sie przedluzyc o 2 cm, ale o 8 cm ??? to chyba tylko z odwaznikami po 5 kg

Gość bo może w
bo może w tym 12cm drzemie olbrzymi potencjał ;) to znaczy moze mniejsze da się bardziej wydłużać niż większe?