Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młudka

Brzydki facet - Ładna dziewczyna, Brzydka dziewczyna - Przystojny Facet

Polecane posty

Gość masz z tym problem
??? pozwól ludziom na wolne wybory partnerow

Gość trzeba mieszac material
genetyczny :D

a ja mysle ze to Twoja subiektywna ocena ich wygladu bo kazdemu podoba sie co innego i zwykle kazdy wybiera na partnera kogos kto mu fizycznie odpowiada🖐️

a czy to forum się nazywa problem? czy trzeba pisać tylko o problemach? Nie można pisać o swoich wolnych spostrzeżeniach.?

heh-można mozna. To ja zapodam spostrzeżenie-uczucia nie wybierają. Ja zakochalem sie raz w zyciu -i dziewczyna nie dośc ze (według moich ziomków) nie była specjalnie ładna to jeszcze wogóle byla przeciwienstwem tego co mi sie w kobietach podoba. Ale rozwalał mnie jej charakter. Takie lekko naiwne i nieśmiałe podejscie do życia i ten pelen radości smiech gdy czuła sie swobodnie... no qrwa bo sie sentymentalnie robi. Tak to wyglada-uczucie nie wybiera i tyle.

Gość myślę że coś w tym jest
coś chyba w tym jest bo też widzę całą masę takich właśnie par - dziewczyna extra laska a koleś :o i również sporo przystojnych kolesiów chodzi z brzydkimi dziewczynami :o ale to raczej nie jest reguła :P

Gość fanka nieudacznika
a ja kocham ciebie "a ja wygrałem życie " !!! buuuuuu

:D może czysty pragmatyzm bo : Brzydki facet - Ładna dziewczyna= facet nie będzie zdradzał, Brzydka dziewczyna - Przystojny Facet = dziewczyna nie będzie zdradzała :D :classic_cool: co oczywiście nie znaczy,że ci ładni zdradzać nie będą :D:D:D:D:D

Gość fanka nieudacznika
ale ty i tak mnie nie zauważysz , więc po co ??

Gość przystojny przeciętnie
ja mam brzydką dziewczynę, tzn wiem że nie jest ładna, ale mi się o dziwo podoba, czuje że ją kocham i mi jest z nią dobrze. Moja mamusia mi mówi abym z nią zerwał, bo ona nie jest dobra dla mnie, ale ona jest dobra, nie wyzyskuje kasy, nie intersuje ją imprezowanie tylko ja kocha mnie. Mam 25 lat a ona 18. Wszyscy mi mówią, że to że tamto, ale ja ją Kocham i nie zamierzam zmieniać jej.

Gość ktustam
xyzed może czysty pragmatyzm bo : Brzydki facet - Ładna dziewczyna= facet nie będzie zdradzał, Brzydka dziewczyna - Przystojny Facet = dziewczyna nie będzie zdradzała co oczywiście nie znaczy,że ci ładni zdradzać nie będą ja tez jestem brzydkim facetem gdybym miał ładną dziewczynę to wszystko bym jej wybaczył nawet jakby zdradzała

Gość ktostam,
To polaczenie z braku laku--dla wygody

Gość kasika26
mój jest wg koleżanek brzydki, a dla mnie naj naj najpiękniejszy :) kochamm

taa...Wy to byście chcieli ideałów a sami konkurencję diabłu robicie. Ya tam brzydka jestem,mam przystojnego faceta...nikt nie narzeka.Twierdzi,że jestem śliczna,że mądra,liczy się z moim zdaniem.Lubimy rozmawiać a do łóżka biegnie jak na skrzydłach.Widocznie człowiek w pewnym wieku zaczyna doceniać inne wartości...tak?

Gość Barr
A wy jesteście obieżyświatami, że wasza ocena jest jakaś miarodajna? :D Ja widzę tak, że 90% przystojnych facetów jest z ładnymi, atrakcyjnymi dziewczynami. Częściej ładne kobiety są z nieciekawymi na mordzie i niewysokimi facetami. Zaś te brzydkie są zazwyczaj z równie brzydkimi. :D

Gość ładna z brzydkim zawsze dla
kasy , tak było , jest i będzie

Gość Motylem byc
Brzydka ona, brzydki on, a taka ładna miłość :D

Gość podnoszcy temat
up up :)

Gość upnac cie w morde?
?

Gość podnoszcy temat
do mnie ?