Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dent

DENTYSTA w Bydgoszczy szukam

Polecane posty

Gość szukam dent

hej, mozecie polecic jakiegos dobrego dentyste w bydgoszczy(i okolicach)? zalezy mi na tym zeby jak najkrocej czekac na wizyte(mieszkam za granica i jestem na 2tyg w domu) i zeby naprawde byl solidny. jakby jeszcze nie zdzieral byloby idealnie, ale cena to sprawa drugorzedna.

Gość pleasestop
jestem ciekawa, czy udało Cię się dentystę znaleźć, tak swoją drogą to szkoda, że nikt nic nie napisał bo ja sama szukam dobrego dentysty i każda pomoc mile widziana.

Gość cobrastyle
jeśli ktoś szuka dentysty w Bydgoszczy to ja ze swojej strony mogę polecić Krainę Uśmiechu i panią doktor Urszulę Kuczyńską. Jest bardzo dobrą specjalistką, ale też ma świetne podejście do swoich pacjentów.

Gość budy_budy
Fakt, dla mnie też Kraina Uśmiechu jest bardzo dobrym gabinetem, a co fajne i na wielki plus, że można też w soboty się umawiać. Ja wiecznie zabiegana jestem więc w tygodniu po pracy nie zawsze mi starczy czasu, żeby pójść do dentysty, dlatego taka weekendowa wizyta jest dla mnie bardzo dobrym rozwiązaniem.

Gość gość
Mi bardzo pomogli ludzie w KSE w galerii Polna Park. Jak do nich trafiłam brakowało mi jedynki, trójki i paru szóstek...teraz w końcu mogę się normalnie bez kompleksów uśmiechnąć, wypełnili mi wszystko idealnie. Najbardziej jestem zadowolona z implantów które perfekcyjnie zastępują naturalne prawdziwe zęby. Polecam!

Gość adamm
Dnia 5.11.2018 o 10:32, Gość gość napisał:

Mi bardzo pomogli ludzie w KSE w galerii Polna Park. Jak do nich trafiłam brakowało mi jedynki, trójki i paru szóstek...teraz w końcu mogę się normalnie bez kompleksów uśmiechnąć, wypełnili mi wszystko idealnie. Najbardziej jestem zadowolona z implantów które perfekcyjnie zastępują naturalne prawdziwe zęby. Polecam!

Rowniez polecam KSE

Gość kuba

Świetnie zrobili mi implanty w KSE – kse.dental. Indywidualne podejście, implant idealnie dopasowany.