Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eargegre

zal mi ludzi..

Polecane posty

Gość eargegre

.. którzy, jak nie maja juz nic do powiedzenia i brakuje im argumentow, wytykają bledy ortograficzne. to naprawde zalosne

Gość Człowiek On Widzi
Zaczęłaś zdanie z małej litery i nie zakończyłaś kropką. Żałosne.

Gość mnie tam się nic nie
żałosne to są właśnie błędy ortograficzne, które robią ludzie w ojczystym języku. Przecież każdy z nich uczył się tego języka co najmniej kilkanaście lat. Więc kto jest żałosny? Ten, kto chodził na wagary albo jest leniem, czy ten, który zwraca uwagę na błędy i poprawia?

Gość Polonista1
No właśnie, rzeby robić błendy ortograficzne w naszym Polskim jenzyku. Walcze z tym od wielu lat wśrut moich uczniuw i nie moge wyplenić. Ludzie uczcie się właściwie pisać po polskiemu!

Gość Polonista1
Jaka rzenada!? To rze staram sie nauczyć baranuw poprawnej polszczyzny to jest rznada??? Mam nadzieję rze moja cienszka praca nie pujdzie na marne!

Gość Ściezka pośród nich
W pewnym sensie zgadzam się z Wami, po za tym, mamy wolność słowa i możemy wypominać blędy ortograficzne i co jeszcze tylko nam się spodoba, ale jest też taki aspekt jak dysleksja i na nią wyśmiewani ludzie nie mają wpływu. A co powiecie na polonistę dyslektyka? To choroba, która nie jest powodem do wstydu. Oczywiście inaczej sprawa ma się z nieukami totalnymi,a le myślę że ci, zdarzają się rzadko.

Gość Ściezka pośród nich
Mówiąc o poloniście- dyslektyku, nie miałam na myśli "Polonisty1":classic_cool:

dysleksja to złe cxzytanie a nie pisanie. Natomiast zadziwiające jest to, że choroba dygrafii opanowała 3/4 młodych Polaków. To już jakaś epidemia się zrobiła. A nie słyszałam, żeby to zaraźliwe było :)

no i komputer zrobił mi psikusa :) Jeszcze raz... dysleksja to złe czytanie a nie pisanie. Natomiast zadziwiające jest to, że choroba dysgrafii opanowała 3/4 młodych Polaków. To już jakaś epidemia się zrobiła. A nie słyszałam, żeby to zaraźliwe było

Gość Ściezka pośród nich
Nie dysgrafia, tylko dysortografia Jeśli już poprawiasz, to porządnie :P