Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrankowa

Ceny ubranek dzieciecych w HM?

Polecane posty

Gość ubrankowa

Oriętuje się któraś z was ile w H&M kosztują dziecięce ubranka bo słyszała że nie są wcale dużo droższe od takich zwykłych a są lepsze jakościowo.

Gość a to dobre .... ha
No nie wiem czy nie są dużo droższe :o Ja np. za długie spodnie daję ok. 50zł (bez promocji, dla dziecka 1,5 rocznego) a za niektóre koszulki też po 50zł :o ... moim zdaniem są dość drogie, ale warte swojej ceny :)

Body najlepsze są w C&A, 2 sztuki po 12,99, 4 sztuki po 22,99, są też tam super dwupaki portek po 12,99zł, wszystko super jakości, bodziaki 100 razy lepsze niż w H&M, w ogóle się nie rozciągają w praniu. Mnie nie stać, żeby kupować ciuchy w osiedlowych sklepikach czy nawet hurtowni, gdzie body Lafel kosztuje 10zł.

ja mam body z tesco- 7pak za 39 zł myśle ze taniej już się nigdzie nie kupi.

Gość fiziak150
A ja ten sam 7-pak z Tesco kupiłam za 27 zł:)

fiziak to ci sie trafilo :D:D:D ja dla maniuli tez mialam taki 7 pak i najgorszy to on nie ejst ale... zastanawia mnie dlaczego jedne body w nim sa takie dlugie a inne takie krótkie i szerokie :D:D:D

No, ale w C&A nie są "nienajgorsze", ale superekstra :) Jakość porównywalna z tymi z KaphAhla, po 39 zł za sztukę :)

H&M czapeczki: 14,90 lub 19,90 zależnie od modelu body: roz do 80 2pak za 29,90 a roz 86 19,90/szt spodenki do pasa 49,90 ogrodniczki 69,90 sweterki 39,90 lub 49,90 zależy od modelu koszulka 29,90zł/szt, ze snoopym nawet do 45zł/szt kurtka chyba 80zł

Ja to w C&A kupuję też portki, dwupak dresówek po 12,99zł, taniej się nie kupi. Teraz w lecie za taką samą cenę były krótkie spodenki, w zimie są dresy normalne.

a ja zauwazylam ze mala ma sporo ubranek z firmy "mini momme" z reala i są na-prawde fajne. no i kosztuja grosze. tylko tam jest tak ze co zarzucą to to jest. raz to sa spodenki innym razem bluzeczka, body czy kombinezon ale rzeczy sa naprawde ładne i po praniu sie nie rozlattują ani nie ciuchrają...

Gość alicja i jej oddział
No chyba naturalne,że białe takie ja ty kupiłas są tańsze a mamani kupiła pewnie kolorowe wiec dała drożej ale to i tak jest bardzo tanio.Dodam,że teraz w real sa naprawde fajne bluzeczki bawełniane z dł rękawkiem,dekoldzik w szpic za 4,99.

alicja no włąsnie o tym pisalam :d ja kupilam ostatnio malej te z misiami i guziczkiem w paseczki fioletowe sa takie śliczne :D:D:D

Gość alicja i jej oddział
No ja już tylko załapałam się na te gładkie,fioletowe i cos w kolorze kremu.

To prawda, Mini mome rzeczywiście są też OK. Ale C&A cenię, bo ich ciuchy mają certyfikat Oeko-Tex, Tanie tam są też skarpety. Letnie kupiłam ostatnio za 12,99 za 5-pak.

Ja osobiście wolę białe body, bo kolory w ubraniach konserwują formaliną, a na Sanettę mnie nie stać :) A body z C&A po 12,99zł za dwupak to wcale białe nie są, tylko kolorowe. Ale ja wolę białe :)

hmm z c&a to u nas jest tak ze jest akurat w najdrozszej galerri w samym centrum... no i niestety ale tranie nie ejst i zazwyczaj przebrane... niestety ale zauwazyląm to juz na przykładzie np sklepu smyk- zabawki w jednym sklepie który jest oddalony od centrum sa dużo tansze niż w sklepie w drogiej popularnej galerii... no i z c&a jest to samo...

Gość ja chcę napisać
z tym h& m to zależy ostanio kupiłam spodenki dresowe za 14,90 z ciepłego materiału.body białe 2szt za 19,00 ogrodniczki ocieplnae za 39,00 w mothercare 7 bodziaków z przeceny za 30 zł jak tak porównuję to faktycznie nie ma wielkiej różnicy między "rynkowymi"a "firmowymi"- cenowej. wolę jednka dopłacić 5zł miec mniej a lepszej jakości. czy opłaca się kupic dresik -na wyprawkę? nie znosze kaftaników czy to konieczny element wyprawki? temin mam na grudzień- lepsze welurowe czy zwyczajne śpiochy? pozdrawiam

Gość anjki anji anji anji anji
Wiesz co chemikal,mysle,że jednak sporo przesadzasz jesli chodzi o składniki chemiczne dodawane tam i tam.Rozumiem,że możesz mieć zboczenie zawodowe,ale na pewno nie jest to normalne.

Ja miałam tylko body z długim i śpiochy. Pajaca z polaru i kombinezon+czapeczka na spacery. Skarpetki bawełniane i czapusia po kąpieli. I jeszcze takie bawełniane wdzianko na napki z H&M -to wszystko. Spodni dla noworodka nie kupuj, ja dostałam i leżały. Noworodek ma galaretowaty brzuch, szkoda go tymi gumami męczyć. Ja welurowych śpiochów bym nie kupowała, przecież to poliester w większym czy mniejszym stopniu, jak to mówi mój brat - ciuchy z plastiku ;) Przynajmniej to co przy ciałku bym kupiła bawełniane.

ja chce napisac. moim zdaniem kaftaniki nie sa fajne. ja ich nie lubie bo sie zwijają pod śpioszkami na pleckach. zdecydowanie wole pajacyki. a najlepsze jak dla mnie pajacyki bawelniane. welur jest baaardzo "cieply" nie przepuszcza powietrza a nawet w grudniu kiedy rodzi sie dziecko to w domu sie grzeje wiec jest cieplutko. mysle ze nie ma co przegrzewac maluszka bo potem tylko choruje. oczywiscie kilka welurkow na wyjscie jak najbardziej jest ok. albo wląsnie dresiki ale po domku jak dla mnie bawelniane pajacyki to jest podstawa :D:D:D to oczywiscie moje zdanie .

Gość ja bardzo cząsto kupowałam
w h&m bo maja naprawde niepowtarzalny styl tych ciuszków który trafia akurat idealnie w mój gust. Tylko jesli chodzi o body czy pajace bądź jakies takie "bieliźniane" to raczej nie, bo drogo wychodzi w porównianiu do "cherokke" np. a wcaler różnicy nie widze. Ale spodnie/bluzeczki/sweterki/sukienki itp to po prostu sa super choć nie ukrywam że drogie. Bynajmniej dla mnie. Spodnie jakies dzinsy czy bojówki ok 49.90 zawsze...To duzo. Kupowałam, teraz kupuje na allegro, bo za połowe ceny kupuje, używane ale mi nie przeszkadza. Pozdrawiam:)

Dla mnie nienormalne byłoby gdybym wiedziała o pewnych rzeczach, o wykazanej szkodliwości, których negatywny wpływ mogłabym wyeliminować w banalny sposób, a ignorowała problem.

Gość ja chcę napisać
też wolę bawełniane.:) czy pod pajaca wskazne jest ubrac bodzika "majteczki +kloszulka bez rękawków"?? mam 2 dresiki :) a co z tymi kaftanami ;p?

zalezy jaka jest temperatura. jak goraco to zaklądalam samego pajacyka a jak chlodniej to pod spod body.

Gość ja chcę napisać
a i czy to kiepski pomysł z kupowaniem r.62.mam zaledwie 3 pajace i 1 śpiochy w r.56 ,ponieważ zawsze mogę mniejsze dokupić-tak zakładam. zostać przy kupowaniu na 62?

myśle ze tak 62 bardziej sie przyda a 56 kup tylko kilka ubranek w sumie zawsze mozesz dokupic tak jak piszesz :) u mnie 62 bylo duzo za duze. musialam dokupić kilka ciuszkow na 50 :D:D:D bo mala miala 51 cm ale w 56 plywala :D:D:D no i wez pod uwage ze rozmiar rozmiarowi nierówny. w kazdym razie lepiej miec wieksze ubranka niż nakupic za małych :) i moja rada nie kupuj za duzo na poczatek. wiem ze kusi ale naprawde sie nie przydaje :) dziecko baaardzo szybko rośnie.

witam ja czesto kupuje ubrania w mh czasem kupuje nawet dla siebie na stanowisku dzieciecym bo jestem drobniutka wiec wchodze no i na dzieciecym sa zazwyczaj podobne jAk na damskim tylko tansze. niestety hm w polsce jest drogi, ja kupuje dla siemie w niemczech bo tu mieszkam i np kupilam ostatnio faJna koszulke na dzieicecym za 7,90 e czyli okolo25zl na polski treraz bedac w polsce widzialam ta sama koszulke za 15e( bo sa ceny w polsce w euro tez na metce) czylki 15e przy kursie euro zaledwie 3,20 zl powinna ta koszulka klosztowac okolo 45zl a kosztowala 60zl troche duzo tak jest ze wszstkim np torebki w niuemchech 9,90e w polsce 15e czyli 60zl tak ze moral z tego taki ze hm w polsce jest drogi

Gość ja chcę napisać
Dziękuje. A moje ostatnie pytanie, kiedy dostarczyłyście ubranka do szpitala -na wyjście czy pieluszki etc nalezy wziąć do porodu co wziąć na wyjście dla grudniowego malucha

zadzwon do spzitala i zapytaj jak u ciebie z tym jest. ja musialąm miec swoje ciuszki na kazdy dzien pobytu ( tzn jakbym nie mialą to dają szpitalne ale same polozne polecaly wziasc swoje bo szpitalne sa koszmarne) pierwszy "zestaw" ciuszków maz dal poloznej zaraz po tym jak wzieli malą doi wazenia i mierzenia. przyniesli mi ja juz ubrana. poxniej sama ubieralam malą na sali musialam miec wszystko swoje od a dop z . tylko to co do kąpieli bylo spzitalne bo polozne kapaly dziecko i podawaly owiniete w szmate a my mielismy tylko sobie je wytrzec i ubrac. a ubranka na wyjscie maz przywiozł w dniu wyjscia ze szpitala razem z fotelikiem.