Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona2222

coś o mnie

Polecane posty

Gość zaniepokojona2222

kocham sie z moim chłopakiem już od dłuższego czasu zawsze sie zabezpieczamy i tak było cały czas,nie przypominam sobie sytuacji żeby pękła nam gumka albo zsuneła sie, jednak nie mam juz okresu 55 dni od ostatniego, mam bardzo nieregularne okresy co 40, co 45 dni ale nigdy tak długo w dodatku mam burze hormonów tzn pełno chrostek, powiększony brzuch jak to przed okresem, bardzo bolące piersi ale okresu, oczywiscie ciagle płacze a potem się smieje, boje się bardzo nie samej ciąży ale tego ze w ostatnim czasie naduzywałam alkohol, paliłam papierosy i nie tylko ,jeśli już by się zdarzyło że jestem w ciązy boje sie bardzo że dziecku moglo się cos stać, nie rpzezyłabym tego

Gość zaniepokojona2222
??????????????????????

Gość FGFH
TO ZROB TEST CIAZOWY....ALBOIDZ DO GINA SIE ZBADAC.W PIEWSZYM MIESIACU CIAZY BADZO CZESTO SIE ZDARZA ZE MA SIE TE SAME OBJAWY CO PRZED OKRESEM........

Gość FGFH
ALE TO ZE PRZEZ OSTATNI CZAS SOBIE TAK UZYWALAS TEZ MOZE BYC PRZYCZYNA SPOZNIENIA OKESU......NAJLEPIEJ ZROB TEST

Gość mal1na
nic sie nie martw , kiedys gdy po raz pierwszy kochalam sie ze swym chlopakiem mialam podobnie, wydawalo mi sie ze wszystko wskazuje na ciaze , mialam takie objawy i nie moglam w nocy spac... zrob test a dowiesz sie czy jestes czy nie ale to watpiace skoro sie zabezpieczacie i nic zlego sie nei wydarzylo, a na opoznienie miesiaczki moze wplywac tez stres.... a zabezpieczacie sie tylko prezerwatywa??

Gość usiasiusia
w tak wczesnej ciazy ani papierosy, ani alkochol na pewno nie szkodza, oczywiscie jesli teraz zaprzestaniesz takich rzeczy. A tak pozatym jesli mieliscie gume to czym ty sie martwisz...?

Gość FGFH
OJ SZKODZA SZKODZA WIEKSZOSC PORONIEN WE WCZESNEJ CIAZY SA SPOWODOWANE TYM ZE MATKA POPROSTU JESZCZE NIEWIE O CIAZY I PALI PIJE ITP...CZESTO ZDAZA SIE ZE NAWET NIEWIE O PORONIENIU OT ZWYKLE KRWAWIENIE MYLONE JEST Z OKRESEM CIAZA NAJBARDZIEJ ZAGROZONA JEST W 3 PIERWSZYCH MIESIACACH

Gość mk1
niestety papierosy i alkohol szkodzą w tak wczesnej ciąży, jeszcze bardziej niż później

Gość zaniepokojona2222
o jezu to sie ciesze,bo jeśli doszłoby do czegokolwiek nie chciałabym żeby za moje balowanie dziecko zapłaciło swoim zdrowiem.Mam nadzieje, że jednak nie jestem i nadal czekam, a skad ten pomysł? nie wiem własciwie wiele razy słyszałam od nmaprawde wielu osob ze gumka im pekła, my już sie zabezpieczamy tak od 2 lat i ani raz, więc zastanawiałam się czy może aby nie pekła a my nie zauwazyliśmy jutro kupie test i dam znać aha i zabezpieczamy sie tylko prezerwatywą

Gość zaniepokojona2222
:(

Gość FGFH
NIEMA STUPOCENTOWEGO ZAPEZPIECZENIA......A GUMKA NALEZY DO TYCH SLABSZYCH.......A WCZESNEJ CIAZY BAAARDZO SZKODZA WSZELKIE UZYWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZROB TEST KOBIETO

Gość mal1na
jezeli chcesz regularnie wspolzyc z chlopakiem polecam jakies tabletki nie mozesz ciagle liczyc na faceta, ale uwazam ze w ciazy nie jestes i wszystko bedzie ok:)