Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznana25

milosc miedzy 16 latka a 32 latkiem??

Polecane posty

Gość nieznana25

co myslicie o zwiazku 16 latki z 32 latkiem??????

Gość A co to ma niby byc
omG

Gość zastanowiłabym się
czy on nie jest pedofilem. Ogólnie nie mam nic przeciwko związkom z dużą różnica wieku, ale nie gdy dziewczyna jest jeszcze dziieckiem

Gość M A R I T A
o matko:O a ja sie zastanawiam czy warto wiazac sie z chlopakiem ktory ma 27 lat a ja mam 19, ale twoja sytuacja to hmmm jak dla mnie to za duza roznica:O

Gość A co to ma niby byc
między nimi jest 16 lat różnicy.. to chore Oo Ale jakby ta dziewczyna miała np. 23 lata.. a on 39.. to niby inaczej to już wygląda.. ale to i tak.. dziwne

Gość nieznana25
no ale za 2 lata ona bedzie miaal 18 lat a on 34 to juz tez bedzie inaczej to wygladac...jak myslicie warto sie wiazac (bardzo im zalezy na sobie )???

Gość lalaaaas
juz widzial taki zwiazki, facet moze ja oszukac jak chce, wyruchac w dupe, a ona złego słowa mu nie powie, kurwa jedna !

Gość M A R I T A
Nie zwiazalabym sie z facetem 16 lat starszym, mimo wszystko

Gość moim zdaniem to nie ma szans
mężczyzna w tym wieku potrzebuje kobiety, a nie dziecka. A jesli chce związać się z dzieckiem to chyba coś jest z nim nie tak.

Gość nieznana25
aa jesli on uwaza ze jest wyjatkowa, nie zachowuje sie jak dziecko jest powazna osoba i on widzi w niej ksiezniczke ktorj w innych nie widzial???

Chyba, że ona jest baaaaaardzo dojrzała, nie tylko fizycznie- właśnie jestem po lekturze związku Abelarda i Heloizy. On miał 36, a ona 16 kiedy się poznali...ale oprócz fizyczności, łączyła ich pasja- filozofia itp., bo jak na tamte czasy to była bardzo łebska i oczytana kobieta... ale to było dawno i raczej wyjątek...

Gdyby każde z nich miało po 10 lat wiecej wtedy nawet bym to zrozumiała ale tego to raczej nie.🖐️

18 i 34 znam to rodziny:) teraz już 21 i 37 no i 5 miesięcy małego szkraba. ale bardzo dopasowani, pod każdym względem. nikt nie daje 37 lat facetowi, bo nie wygląda i się nie zachowuje jak 37 latek :D

Gość moim zdaniem to nie ma szans
Kazda sytuacja jest inna, ale dla mnie 16 latka to dziecko, a sama mam 22 lata i nawet jesli dziewczyna zachowuje się jak powaznie to w tym wieku nie jest gotowa na taki związek.Przyznam ze dla mnie tekst o księzniczce brzmi jak tekst pedofila:/ Ale moja przyjaciółka w wieku 16 lat związała się z 26 latkiem i się trzy lata póxniej pobrali więc róznie z tym bywa. Decyzja nalezy do Ciebie

Gość Duszek123123
Dziewczyno, pomyśl gdy ty będziesz miała 25 - 30 lat gdy będziesz jeszcze świetną laską to on ile będzie miał lat? w wieku 20 lat urodzisz mu dziecko a on będzie miał 36... mógłby być prawie jego dziadkiem... mógłby być twoim ojcem...

Gość M A R I T A
A myślicie ze zwiazek 19-latki z 27-latkiem przejdzie??:)

Gość na pewno ma większe szanse
a 19 latka jest na pewno bardziej dojżała

Gość Stallone
Ale brednie piszecie. Najlepsze związki są duża różnicą wieku. Pedofil no nie od 15 lat można bzykać. Sam nie wyklucza takiego związku i nawet 15 i 33, Nawet psycholodzy są za. Mężczyzna doświadczenie życiowe zarabia na życie. Po pierwsze można się naprawdę dobrze poznać. Lepsze to niż gość 55 lat i ma romans z 17 bo mu się żona znudziła. Nie równajcie wszystkiego do sexu bo nie oto chodzi w miłości.