Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwafeferfe

kto zgadanie o co chodzi

Polecane posty

Gość fwafeferfe

:P '' ha i pe kropka ha o pe hura :) ''

Gość szyszynka
Głos daj.. Aaach... widze złoty brzegu piach I mijając kiście liści Zapuszczam się do iście tajemnego świata Mam za sobą swego brata W liczbie dwa plus jeden Jestem pewien, że go znacie Kto jest wróg, a kto przyjaciel? Nie posiądzie, na tym lądzie Takiej wiedzy, bo nie znane kategorie to Więc otwieram kolekcję Poproszę o projekcję Czujcie się jak w domu Komu ginu? Komu dymu? Kiedy czas nastanie Usłyszę pukanie W banię i przypłynie w minie Ukojenie w moim filmie (A to co? Jak to?) Przecież było to tak dawno, ten świat Który, otaczał mnie bańką, kolorowanką Widzę to wyraźnie, trójkąt prawdy mówi start Jego jazda gaśnie, nie na zawsze Potem, wzlotem, błędem, zapędem, psim swędem Przez szufladę pełną Marii Rapowe katharsis, oczyszczona strona Barwy tej kameleona Coraz dalej, stale i wspaniale Usłyszałem swoje żale Ale, chyba było warto Więc lepiej spal to Taśma się kręci Słyszę nasze chęci w pamięci Wierci dziurki, od tej rurki I - Krach, gdzie jest złoto, a gdzie piach Jak na teraz odpowiedź jest w sześciu literach Po bajerach Ciąży, krąży igła wokół rowka Aż skład się wreszcie namyśli To: H.I.P.-H.O.P.

Gość szyszynka
jakie przewidziano nagrody?

Gość hrew huz
hip hop hura ???? :)

Gość fwafeferfe
hehe nom :P