Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

set*

Nocne Marki

Polecane posty

Gość Gwiazdeczka33
To o czym porozmawiamy?? :)) :)) :))

Gwiazdeczka 🖐️...witaj w klubie...:) ...tego nam potrzeba - spokojnej rozmowy...:)

gem tutaj sie nie da spokojnie pogadać, zawsze sie znajdzie ktoś

deko-trzeba ignorować głupie posty,a poza tym dzieciaki niedługo wracają do szkoły to i na kafe trochę się polepszy

Gość Gwiazdeczka33
Wiec co Was spotkalo dobrego? mi sie chyba trafil jakis pechowy miesiac, zadnych rewelacji... tylko problemy

Gwiazdeczka33-nie wierzę.Skup się na drobiazgach,bo życie składa się z drobiazgów.Może chociaż sprzedawczyni w spożywczym była miła?

Izabellinka - masz rację...zamiast sie dołować znajdźmy pozytywne strony...:) Deko {czesc] - byc może...ale co szkodzi spróbować...? ...w końcu kazdy szuka swojego miejsca na ziemi...:)

...ja tez miałam w sumie udane wakacje...:)...spotkałam się ze znajomymi...trochę pozwiedzałam...a teraz rozpoczynam nowy okres w życiu...:)

Mursiana...nastrój zależy tylko od nas...ja lubię uśmiech...:) ...dystans do rzeczywistosci pozwala przeżyć najtrudniejsze chwile...

Gwiazdeczka ...jestem panią samej siebie...powoli realizuję swoje plany...dochodzę do siebie po stracie bliskiej osoby...to chyba dużo dobrego ?...na razie powiem tylko tyle...:)

Tak naprawde to my sami stwarzamy sobie problemy, ktore po pewnym czasie wydaja nam sie blachostkami...trzeba miec "dystans" do pewnych spraw

ja to jednak was opuszcze moje Marki:) bo zgłodniałam, a więc pora spać;)

Gwiazdeczka -jeśli właśnie chcesz.To od nas zależy na czym się skupimy. Ja zerwałam zaręczyny,odwołałam ślub,ale nie zamknęłam się w rozpaczy. Świadomie szukałam powodów do małych radości.I mogłabym napisać dzisiaj conajmniej 100 postów o tym co mnie dobrego spotkało pomimo wilkiego dramatu.

to bardzo duzo....ja nie stracilam bliskiej osoby ona po prostu sobie odeszla moze to i dobrze

dobranoc Deko :) ...ja musze jednak trochę się odchudzić...w wakacje zawsze mnie przybywa...;) ...a co u was Dziewczyny ? :)

Ja sie wlasnie zastanawiam czy nie odejsc od bliskiej osoby. Moze jakos sobie poradze. Bede szukac rzeczy, ktore beda sprawiac mi radosc. Nie bede myslec o przeszlosci tylko o tym co mnie spotka w przyszlosci... I mam nadzieje ze to beda same dobre rzeczy :)) :)) :))