Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

set*

Nocne Marki

Polecane posty

Izabellinka, Mursiana...widocznie tak miało być...ale życie ciągle sprawia niespodzianki ...takie pozytywne...naprawdę...:)

Ja nie mam problemów z wagą,zawsze jem to na co mam ochotę i nie przybywa mi. Te lato uważam jednak za udane,spędziłam wspaniałe 4 dni nad morzem :) A dodatkowa radocha to fakt ,że nie jest tak drogo jak mnie znajomi straszyli.

Mursiana...moja koleżanka walczy teraz z chorobą...niedawno powiedziała mi, że już nigdy nie będzie chciała schudnąć...wierz mi, że zawsze moze być gorzej...

sorry..Izabelinka - gratulacje...ja tez lubię krótkie wypady w gronie znajomych...:)

czy zwiedzałyście coś ciekawego w czasie wakacji ?...ja w tym roku spędziłam trochę czasu na Mazurach...jestem zauroczona...:)

Ja bawiłam nad morzem z córką i też fajnie było,chociaż wieczorem chciałam gdzieś pójść,ale z jedenastolatka ...;)

...ja wynajęłam domek razem ze znajomymi...noc przed wyjazdem moja córka oznajmiła mi z płaczem, że nie chce jechać...zakochała się...miałam pierwsze wakakcje bez dzieci...:)

Super,ja też planuję w to samo miejsce pojechać bez córki,ale za jakieś 4 tygodnie. Bedę mogła do woli spać i czytać :)

Ja we Władysławowie,byłam tam pierwszy raz i się zakochałam.Tam jest cudownie,już marzę o następnym wypadzie :)

no tak...nad morzem jest fajnie...na wiosnę byłam w Gdyni u przyjaciółki, którą poznałam na kafe...:) ...dziwnie się plota ludzkie losy...:)

Izabellinka...jedną osobę znam...Pseudonim jest z Olsztyna...:)

Mursiana - tu możesz ich spotkać...określ tylko , jakich...:)

Mursiana - mam przyjaciółkę, która klika z Portugalii...wprawdzie to nie nad Śródziemnym...ale....:)