Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

set*

Nocne Marki

Polecane posty

Brat Fajne imię sobie wybrałeś na dzienną zmianę, jedno z moich ulubionych męskich :)

Brat, czy mam rozumieć, ze Tobie się nie podoba skoro tak się dziwisz? a piękne w tym imieniu jest to, że należy do ładnych imion męskich :P ;) no chyba, ze masz ładniejsze, ale to musiałbyś się pochwalić :D

polaola Brat, czy mam rozumieć, ze Tobie się nie podoba skoro tak się dziwisz? a piękne w tym imieniu jest to, że należy do ładnych imion męskich pola...to taki mały podszyw...by wyłudzic z ciebie info co w tym imieniu widzisz....jasne ze to moje imie i tez uwazam je za ładne:D:D i wogole to Jacki sa fajne chłopaki i bardzo skromne na dodatek:P:P:P

"i wogole to Jacki sa fajne chłopaki i bardzo skromne na dodatek" Co do skromności mogłabym polemizować, ale ponieważ pierwsza część wniosków jak najbardziej się zgadza to nie ma co się za bardzo czepiać :classic_cool: ;-)

W Twoja też :P czyżbyś chciał ją jakoś udowodnić? (tak drążysz temat ;-)

Gość impreza w klubie harcerza
🖐️

...to do późna pracujesz...ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy...szkoda, że już koniec wakacji...

...po wakacjach pierwszy dzień...pracuję w szkole i dzisiaj była pierwsza rada...

...od poniedziałku się zacznie poranne wstawanie...:(

...ale na razie zastanawiam się nad wyjazdem na grzyby...koleżanka zaprosiła mnie na weekend ...:)

...dwie prace - to musi cię wykańczać...a czas dla siebie ?...kiedyś też tak pracowałam...było ciężko...

...właśnie dlatego chyba skorzystam z zaproszenia, bo sama chodzić po lesie nie lubię...podobno jest wysyp grzybów...:)

Nie jest źle,bo jedną mogę wykonywać w domu.Sama sobie ustalam godziny,ale jak pozwolę sobie na większy luz to później cisnę jak ostatnio,bo termin goni.

...samodzielna praca w domu - najbardziej by mi odpowiadała...ale nie wyszło... ...jak najlepiej ci się odpoczywa...? ...ja lubię czytać albo rozmawiać z ludź mi na kafe...:)