Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczony

wracac do zony czy nie

Polecane posty

Gość zmeczony

zona mnie zdradzila przed slubem co wybaczylem. potem przez kilka lat oszukiwala o szkole, nie chodzila do niej. poznalem nowa kobiete, rozstalem sie z zona. teraz rozstalem sie z kochanka. wracac do zony czy nie jakby chciala, czy dac jej spokoj? wiem ze mnie kocha i chyba tego chce, czy ja chce? nie wiem. czasem tak czasem nie.

Gość lepiej nie
moze cie znow zdradzic

Gość zmeczony
klamala ze chodzi na studia a zrezygnowala z lenistwa i kilka lat mnie klamala, raz jej wybaczylem a potem w nagrode kilka lat sciemy

Gość zmeczony
generalnie zrobilo sie z tego niezle zamieszanie

zmeczony klamala ze chodzi na studia a zrezygnowala z lenistwa i kilka lat mnie klamala, raz jej wybaczylem a potem w nagrode kilka lat sciemy i ty chcesz do niej wracac..? :O:O:O

przestań, wy faceci jestescie dziwni, z chwilowego braku laku, zawsze chcecie wracać do byłych, daj sobie na wstrzymanie:/

Gość *veronka*
ja bym klamczuchy nie chciala, co to za frajda byc oklamywanym i zdradzanym, ale jak to mowia, you are life you are decision. moze przeszla wewnetrzna transformacje i zrozumiala swoje bledy i wypaczenia?

Gość zmeczony
sluchajcie ale ja ja zdradzilem , odszedlem do innej nie wiedzac tego ze klamala o studiach. potem mi powiedziala. poza tym szkoda mi jej, sama sobie chyba nie poradzi, a mi teraz wszystko jedno. zla nie byla w codziennym zyciu, ustepowala mi a mam paskudny charakter. taki sam miala kochanka i dlatego sie rozpadlo.

Gość zmeczony
czy zrozumiala, mysle ze tak , wrocila na studia, ale jak to mowia, ludzie sie nie zmieniaja. raz miala sie zmienic i co. nie mowie ze bylem zloto ale to klamstwo to powod do uniewaznienia malzenstwa w kosciele. rozwodu jeszzcze nie mamy. jakis czas temu straszyla mnie ze bedzie chciala alimenty, co wy na to ?

Gość *veronka*
z twoich postow bie faktycznie zmeczeniem, jakas rezygnacja.... Kochasz ja jeszcze w ogole? To, ze Ci jej szkoda, to chyba nie jest powod, zeby z nia byc, naprawde taki z Ciebie Samarytanin? Czy moze dla wygody, na zasadzie lepsza byle jaka niz zadna i powrot na stare smieci? Zdradziles ja i odszedles od niej juz raz, co bedzie jak znow poznasz kogos i zaiskrzy? Jak nie jestes przekonany do bycia z nia to zostaw ja w spokoju i nie dorabiaj ideologii.

zmeczony sluchajcie ale ja ja zdradzilem , odszedlem do innej nie wiedzac tego ze klamala o studiach. potem mi powiedziala. poza tym szkoda mi jej, sama sobie chyba nie poradzi, a mi teraz wszystko jedno. zla nie byla w codziennym zyciu, ustepowala mi a mam paskudny charakter. taki sam miala kochanka i dlatego sie rozpadlo. o rany ale ci ta szkoła chodzi po głowie:O:O:O...nie martw sie dziewcze sobie poradzi ....chyba nie znasz kobiet jeszcze dobrze:O

Gość *veronka*
a moze tych alimentow sie przestraszyles i stad ta nagla chec powrotu? ech...

Gość zmeczony
veronka, i tu jest pises pogrzebany, tak naprawde szkoda mi ludzi, mam dobre serce, wiem ze ja zostawilem ale mocno sie to na mnie odbilo psychicznie. ostatecznie zostawienie jej przeypieczetowala info o szkole. jestesmy siebie warci? a czy nie jest troche tak ze sama jest sobie winna? jakbym wiedzial o szkole przed slubem pewnie bym go nie wzial--ze wzgledu na klamanie.

Gość zmeczony
alimentow nie, po prostu cale zycie nic nie robila i kolejny zawod (alimenty) brat niedzwiedz - wiem jakie sa doskonale moze troche tak jest lepsza taka ktora mnie zna, duzo sie stalo i wiecej chyba sie nie stanie. zreszta nie lubie byc sam, nie lubie szukac, meczy mnie to, nie jestem osoba ktora lata za kobietami.

Gość *veronka*
skoro Ci przyszlo do glowy, zeby sprobowac z nia jeszcze raz, to w sumie co Ci szkodzi? Przynajmniej grunt, mniej wiecej, znany, a moze cos z tego bedzie. Ale cos sciemniasz, nie latasz niby za kobietami ale zdradzic potrafiles? W kazdym razie powodzenia, nigdy nie wiesz, jak sie ulozy, rob co czujesz, bedzie dobrze.

wygodnictwo to bardzo idiotyczny powód powrotu do byłej...ale skoro nei stac cie na kogoś lepszego i jest ci z tym dobrze...

Gość zmeczony
bo nie latam, byl to splot roznych wydarzen, jak na filmie normalnie. piekna kobieta tez w "nieudanym" zwiazku, jakos nas to polaczylo, poza tym pelna energii, pasji, pracuje, szkola, gotuje, po prostu pelna zycia

Gość zmeczony
Doprawdy- obecnie jak to po rozstaniach jestem troche zalamany

Gość zmeczony
moze to sygnal ze nic lepszego mnie nie czeka w zyciu. tak jak mowie nie mam lekkiego charakteru i jestem slaby psychicznie. teraz mocniejszy ale nadal slaby.

Gość zmeczony
czy to tylko moja wina ? co myslicie o tym wszystkim znajac te fakty

Gość całkowicie czarny kot
a do zony chcesz wracac, bo....

wracać ze strachu? Przed alimentami, przed samotnością... Lepiej być samemu niż z kimś, kogo się nie szanuje i nie bardzo lubi.

Gość zmeczony
cz y nie jest roche tak ze takie problemy, mniejsze czy wieksze sie pojawiaja w zyciu, a ja juz je mam za soba?

Gość zmeczony
alimenty mnie nie interesuja, nie wygra w sadzie, nie o to chodzi. moze troche ze strachu. bracie niedzwiedziu - szkola jak widzisz, a konkretnie klamanie jest jednym z wielu