Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się dotyku

Krostki na ramionach - czy da się je usunąć?

Polecane posty

Gość boję się dotyku

Mam je od urodzenia. W każdym razie pamiętam je od dzieciństwa. Mam też różne takie kropki po nogach, ale to już taka uroda, taka skóra, itd. Ale te krostki na ramionach już mnie denerwują :/ Boję się dotyku facetów po moich ramionach. Że wyczują te krostki... Że ręce nie są takie gładkie jak u innych dziewczyn... Czy takie coś da się jakoś usunąć, wyleczyć?

Gość Stosuj krem Pilarix
w aptece musisz zamówić, bo raczej nie mają, do tego emulsja Emolium zwykła, też z apteki, co 3 dni rób peeling Ziaja Pro z mikrogranulkami, kupisz go na allegro. Pomoże, ja też to mam i pomogło, ramiona gładziutkie. Powodzenia !

Gość boję się dotyku
A ile te wszystkie kremy będą w sumie kosztowały ? :/

Zrób piling jakikolwiek i posmaruj na noc kremem Nivea, tym klasycznym w granatowym opakowaniu, mi pomogło, a jak na ciebie nie zadziała to przynajmniej nie będziesz żałowała, że kupę kasy wydałaś ;)

Gość Stosuj krem Pilarix
Pilarix 50 ml 15-18 zł Emolium 200 ml nie pamiętam ceny... 20-30 zł Peeling Ziaja Pro ok. 20 zł razem z kosztami wysyłki, poszukaj na allegro kto ma najtaniej. Jeżeli to za drogo to kup jakikolwiek peeling oraz krem Kermuren 10% Popytaj w aptece o preparaty z mocznikiem lub z kwasem salicylowym, o ceny, coś ci na pewno doradzą. Ja polecam ten mój pierwszy zestaw, szczególnie peeling, wystarczy ci on na 4 miesuiące, łączy zalety peelingu mechanicznego z enzymatycznym, nadaje się do ciała i do twarzy.

Gość ja płacę 200 zl
a to tego pilingu ziaji nie można dostać w tradycyjnym sklepie na osiedlu czy drogerii?

Gość boję się dotyku
A może być krem dove zamiast nivea? :P Bo do tamtych cen nie jestem przekonana...

Gość peeling
peeling ziaja pro jest dostępny tylko w gabinetach kosmetycznych i sprzedaży wysyłkowej, nie ma go w osiedlowym sklepiku dobre kosmetyki kosztują, jak nie chcesz to nie używaj, ja polecam skuteczne preparaty, sprawdziłam dokładnie te ceny: pilarix 20 zł emolium 29 zł peeling 20-25 zł zależy na której aukcji kupisz http://www.allegro.pl/item424612051_ziaja_pro_peeling_z_mikrogranulkami_bardzo_mocny.html razem ok 70 zł, skuteczne preparaty, wydajne, miesięczny koszt to poniżej 20 zł, wystarczą na 4 m-ce krem dove, ani inne zwykłe kremy i zwykły peeling nic mi nie pomogły

Peelingi troszkę załagodzą. Mam to samo. Spróbuj na 2 tyg ograniczyć nabiał, mleko, tłuste mięso. To jest odczyn alergiczny na białko.Też to mam od dzieciństwa. Jak sie wyciska tojest taka biała kaszka. Najlepiej jednak nie wyciskaj.

Gość gość
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczyłam z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatologów i kosmetyki z rosmana i nic aż do teraz kiedy znajoma poleciła mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wyszło nawet moje rany sie zagoiły od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl