Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportactive

dlaczego moj pierwszy facet okazal sie wielka miloscia??

Polecane posty

Gość sportactive

Bo masz pecha. I tylko z jednym będziesz sypiać Ale nie przejmuj się, wszyscy są tacy sami

Gość sportactive
nie mialam mozliwosci zdobyc troche innego doswiadczenia. jak czytam jak dziewczyny pisza, mialam kilku facetow...a ja nie!chociaz czasami zaluje, ze nie bylo ich wiecej. a tego kocham strasznie, wiec co zdradzic . czy przez cale zycie wiedziec jaki jest seks tylko z jednym partnerem?

Gość a ile masz lat i jak długo
z nim jestes?

Gość e tam nie martw sie
każdy/kazda mowi że to wielka milosc a jak sie potem okazuje tych wielkich milosci bywa znacznie wiecej. wszystko przed tobą. ;)

Gość ISTNIEJĄ-MY TACY JESTEŚMY.
mój pierwszy tez pozostał moim mężem:) :):):)

Gość sportactive
poznalam go jak mialam 17 lat, teraz skonczone 22 i dalej jestesmy razem i nie ma szans na rozstanie, poprostu power of love wzrasta z kazdym rokiem u nas. to jest piekne, tylko czasami zastanawiam sie czy kiedys pozniej nie bede szukala odpowiedzi na pytanie jak to jest z kims innym!!po zareczynach, slubie-zdradze by sie przekonac!On wie jak jest z kims innym, ja nie!! ach zycie!!!!! wiele dziewczyn chcialo by byc na moim miejscu, a ja...moze to brak gotowosci do powaznego zwiazku, nie wiem, wiem ze go kocham i chce byc z nim cale zycie....ALE ta chec doswiadczen...

Będziesz szukała... Nie jest to łatwe i współczuje powiem Ci szczerze...

Gość sportactive
Sissy! chyba mnie rozumiesz!!na sile nie szukam, wogole nie szukam, ale jak tak popatrze w glab moich mysli to wiem, ze chyba bylabym zdolna do zdrady, tak teoretycznie bo w praktyce nie wiem czy zrobilabym to jak nadazyla by sie okazja! dlatego czasami zaluje, ze jest moim pierwszym

Każda pierwsza miłość jest wielka, więc w żaden sposób nie znajdujesz sie w niezwykłej sytuacji. Dużo pierwszych związków trwa długo - 5, 10 lat... Czy będziecie ze soba za kolejne 5 lat, czy może poczujesz potrzebę przekonania się, jak to jest z innym - okaże się. Ja bym osobiście nie radziła sprawdzać - masz wyobraźnie, wyobraź sobie, jak jest z innym. Nie musisz wszystkiego próbować:)

Sissy! chyba mnie rozumiesz!!na sile nie szukam, wogole nie szukam, ale jak tak popatrze w glab moich mysli to wiem, ze chyba bylabym zdolna do zdrady, tak teoretycznie bo w praktyce nie wiem czy zrobilabym to jak nadazyla by sie okazja! dlatego czasami zaluje, ze jest moim pierwszym W świetle tego, co napisałaś, on nie jest Twoją wielką miłością, a Ty nie umiesz jeszcze kochać = jesteś niedojrzala psychicznie i emocjonalnie :O

Jak ludzie mają dobrze to sobie problemów szukają :O zamiast sie cieszyc to o zdradzie myslisz ,zal dziewczyno :O

Gość sportactive
moze i jestem niedojrzala-fakt, ale nie uwazasz, ze czlowieka moga targac rozne pytania? a co to oznacza, jak napisalas, ze on moze wcale nie jest twoja wielka miloscia? skoro potrafie tak stwierdzic to ,to czuje i wiem. nigdy nie mialas sama do siebie pytan, dylematow w postepowaniu?teraz z perspektywy czasu mozesz po mnie pojechac i w wieku 30 lat, moze tez bede smiala sie z mojego owczesnego problemu

Gość asdasdas
Jeżeli wytrwacie będzie pięknie ;) ale po 7 latach przychodzi kryzys.....codzienność, rutyna....

Ja nie jestem w stanie postawić się w Twojej sytuacji i się cieszę z tego powodu. Ale ostatnio kumpela przez to za mąż nie wyszła... sprawdziła tuż przed jak to z innym by było :D

Gość JA88
Źle jest Ci z nim w łóżku że się zastanawiasz?! Przecież to jest jakaś paranoja. Doświadczenie wcale nie jest potrzebne. To jest wspaniałe, że możesz wszystko odkrywać ze swoją wielką miłością a nie eksperymentować wcześniej z innymi (mniej ważnymi i tego wartymi) facetami.

Gość sportactive
i co rozstali sie? czy mu nie powiedziala?i co przekonala sie o czyms?uswiadomila sobie cos?

Złośliwie powiem tak : pierwszy wyjazd integracyjny z pracy i twoi najlepsi przyjaciele (czyli nogi) się rozejdą pod wpływem chwili,emocji itd itp no i się dowiesz

Gość trhhht54
Ech... Całe życie to jakieś wybory bo nie można poznać jednocześnie dwóch na wzajem wykluczających się zjawisk. A i wszystkiego też nie doświadczymy. Prawdopodobnie nikt z nas nie popływa z mantami w świetle księżyca ani na ów księżyc nie poleci. Ale żeby z takiego powodu robić sobie kuku? No w sumie można ale to tylko pogorszy sytuację. Ja byłam tylko z jednym. Wszystko wskazuje na to że to jedyny mężczyzna w moim życiu. Inne opcje pewnie też byłyby dobre ale każda miałaby wady, jak i ta która zaistniała. Zatem zostaję przy tej.

Gość całkowicie czarny kot
pitolenie o szopenie moja droga kiedyś wychodziło się za mąż młodo i na zawsze i nikt nie myslał, czy mozna mieć orgazm z sąsiadem czy nie

Gość ŚMIERĆPIERWSZYM
ZDRADZISZ SUKO

Gość sportactive
nie mierz ludzi swoja miarka!!

Gość Sąsiad
ktoś mysli o orgaźmie ze mną :D ?

Gość LISTONOSZGAY
JAAAAAAAA

Gość ja jestem z fecetem 3 lata
mam 22 lata,wczesniej mialam 3 parnerow seksualanych a moj facet ma 26 i mial tylko mnie,zaluje ze on nie byl moim pierwszym z nim mi jest najlepiej, a z tamtymi lipa na calego,nie martw sie,nie rozczasaj wszystkiego,nie mysl o tym,po co szukac dziury w calym,jak mowisz ze go kochasz,ze z roku na rok jest lepiej,ja sie z moim caly czas kloce,ale kocham go jeszcze bardziej niz na poczatku

Gość rozumiem cieze masz takie
obawy,siostra mojego faceta miala 17 lat jak poznala swojego przyszlego meza,jak miala 22 wyszla za niego za maz,byli razem 6 lat przez slubem,teraz sa 4 lata, maja juz dwojeke dzieci i tak sama sie kochaja jak na poczatku,ona zbydla,zrobila sie strasznie gruba,a on ja kocha i jest bardzo przystojny tak asamo jak na poczatku, on jest od niej o 3 lata starszy i byli dla siebie jedynymi parterami

Gość mozesz zrobic sobie
skok w bok,ale wiem ze bedziesz zalowac,nawet jak Twoj sie nie dowie to bedziesz mic kaca moralego