Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakieOtoPytanie

z czego wynika to że...

Polecane posty

Gość TakieOtoPytanie

Z czego wynika to, że miewam strasznego kaca? 'Głowę' mam ni to słabą ni to mocną. Zależy od dnia. Jednak miewam okropne kace :/ No może nie po 2-3 piwach, ale gdy już wypiję ze 4 to kiepsko. Nie mówiąc o wódce, po której następny dzień wymazany z życia. Okropny ból głowy, straszne osłabienie, wymioty. No dramat. Z czego wynika to, że np moja koleżanka dużo lepiej znosi następny dzień po libacji alkoholowej? Dodam, że piję bardzo rzadko. Wódkę raz na kilka miesięcy, piwko może częsciej.

Gość aneczka19999999999999
Jak po 4 piwach mozna miec kaca? Dla mnie to niepojete.

Gość TakieOtoPytanie
No przesadziłam może. Po 4-5 czuję się tylko osłabiona, wymiotów brak.

Masz jakiś słaby organizm, wszystko to kwestia praktyki, ja im starsza tym łagodniejsze kace mam:D

tez mi sie zdaje ze slaby organizma i slaba glowa. JA dawno nie mialam porzadnego kaca, co najwyzej zmeczona jestem rano bo pozno spac poszlam.

Gość TakieOtoPytanie
Oczywiście problem nie spędza mi snu z powiek, jednakowoż jestem ciekawa. Pamiętam, że kiedyś również okropnie czułam się po kilku drinkach ginu z tonikiem :O No ale właśnie, skąd ta słabość organizmu? Jestem osobą 20letnią, wysportowaną :/

Gość TakieOtoPytanie
aneczka, znam osoby ze znacznie słabszą głową, a kace nieporównywalnie lżejsze :(

Gość najlepiej zapytać
polecam wypić przed snem szklankę wody - lepsze to i zdrowsze niż niejedna tabletka... naprawdę działa - spróbuj

Moze twoj organizm slabo toleruje alkohol. Mnie np. nigdy nie urwal sie film, bo nadmiar alkoholu predzej bym zwymiotowala i juz nie byla wypic ani kropli wiecej, niz doprowadzila sie do takiego stanu. Za to moja kolezanka pije pije pije i nagle pada doslownie

Gość TakieOtoPytanie
Hmmm, no może. Mnie film się w sumie nie urywa. Też wymioty prędzej. Aczkolwiek nawet jeśli zdarzyło mi się w przeszłości zwrócić, to nadal następny dzień był koszmarny.

Gość czarna lwica
Nie pij na pusty zoladek, nie pij "baniek", tylko drinki z sokiem(absolutnie nie z cola), przed snem herbata albo szklanka wody z rozpuszczonymi witaminkami. Pij wolniej od reszty, wyczuj moment w ktorym jestes delikatnie zrobiona i nie tykaj nic wiecej.

Gość takie
objawy to nie tolerancja alkoholu, możesz wypić kieliszek a kaca będziesz miała giganta, alkohol nie dla ciebie