Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blogowiczkaaa

blogi internetowe - jakie jest Twoje zdanie

Polecane posty

Gość blogowiczkaaa

Trzy pytanka dla Ciebie:) 1) jakie jest Twoje zdanie na temat pisania blogów internetowych? A może sam/a prowadzisz? __________________________ 2) najciekawsze adresy blogów które Ci się spodobały/ wpadły w oczko :) (--> nie mówię o tych w półki : ,, sweet-crazy-life-barbie \'\' :O ) __________________________ 3) blogi warte polecenia Twoim zdaniem ..

1. robią to osoby które albo nie mają się komu wygadać, albo którym wydaje sie, ze mają cudny styl pisania- choć często to nic nie znacząca grafomania, albo mają potrzebę ekshibicjonizmu 2 i 3. w związku z powyższym nie czytam już blogów i nic nie polecam

Gość blogowiczkaaa
hehehhe :P ale nie obejmuje to ogółu, są wg mnie brylanciki też w czelusciach blogowego świata :D :)

Gość blogowiczkaaa
ktoś jeszcze ma jakieś zdanie? :)

Ja myślę, że blogi internetowe to fajna sprawa i coraz bardzie dostrzegana przez ludzi. Niektóre są ciekawe można z nich dowiedzieć się interesujących rzeczy, wyczytać przydatne informacje czy wymienić swoje myśli czy poglady. Taki blogiem jest np: www.kulturasieliczy.pl Myśl, ze warto czasami poczytać coś na poziomie.

Gość Blogowa Grupa Samorozwoju
http://akcja-realizacja.blogspot.com/ Blogowa Grupa Samorozwoju to zestawienie blogów o tematyce motywacyjnej i samorealizacyjnej. Stawiamy na edukację, rozwój zawodowy, naukę języków, spełnianie marzeń i wiele wiele innych. Jednocześnie walczymy z wadami, lenistwem i słomianym zapałem. Jeśli opisujesz (lub chcesz zacząć) sposób realizacji swoich marzeń i planów na blogu - dołącz do nas :) Masz DOŚĆ bezmyślnego gapienia się w ekran telewizora lub komputera? Chcesz ZMIENIĆ COŚ w swoim życiu? Masz MNÓSTWO marzeń i pomysłów, ale jednocześnie brak Ci sił, motywacji i planu aby je zrealizować? PRZESTAŃ narzekać, że inni mają "zawsze lepiej i łatwiej"! Swoją pracowitością i zapałem też możesz zajść bardzo daleko! http://akcja-realizacja.blogspot.com/

Gość Szłeps
Mi w oko ostatnio wpadł blog pana Pawła: www.stopsocjalizmowi.pl super pisany- wiele wartości wnosi- i co najważniejsze otwiera oczy! :) Warto kilka przeczytać wpisów - i gwarantowany zaskok:) POLECAM www.stopsocjalizmowi.pl