Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebrity pink

Ciaza czy nie ?

Polecane posty

Gość celebrity pink

hej :) od jakiegos tygodnia mam obolale sutki i czuje jakby mnie ciagnela szyjka macicy. W sumie biore tabletki anty, ale ostatnio baaaaaaaardzo nieregularnie :O zmienialam strefy czasowe co chwile i mi sie wszystko poje.balo :P Wiem wiem ze musze zrobic test jesli podejrzewam ciaze ;) i zrobie :) ale robilam jakis czas temu bo tez cos mi nie pasowalo, nawet pisalam na forum ( wymioty i mdlosci- co mi sie NIGDY nie zdarza, ostatni raz wymiotowalam chyba 20 lat temu :D , i odrzucanie od alkoholu.. co tez sie nigdy nie zdarza;) ), no ale test wyszedl negatywny :( moze zrobiony za wczesnie? co o tym myslicie kafeterianki? :)

Gość celebrity pink
no wlasnie "biore" tabletki, tzn bralam w miare normalnie poprzednie opakowanie i wtedy wystapilo 10 dniowe krwawienie w polowie opakowania:O, nastepnie w przerwie 7dniowej miedzy opakowaniami- nie dostalam "okresu", totalnie NIC. Teraz biore nastepne op. ale to tak jak juz pisalam - bardzo nieregularnie... wiec nie wiem czy mozemy sie tu kierowac miesiaczka, skoro biore tabletki.. eh sama nie wiem, ja chce bejbi, czuje ze juz czas :)

Gość celebrity pink
ah uprzedzajac pytanie to czemu biore tabletki? ;) no bo wczesniej nie chcialam byc w ciazy, ale odkad zaczelam podejrzewac cos, to mi sie odmienilo... ;) ah no i czytalam ze w ciazy ma sie podwyzszona temperature, - ja mam w okolicach 37 :]

Temperatura jest podwyższona od czasu owulacji, a przed miesiączką spada, pytanie, kiedy miałaś owulację... wiesz, co na Twoim miejscu nie brałabym już tych tabletek i poszła do laboratorium na badanie z krwi beta-hcg, bo rzeczywiście przez te tabletki mogło się wszystko rozregulować, a lepiej jak najszybciej się przekonać, czy jesteś czy nie. Życzę pozytywnego wyniku :-)

Gość kurcze idz do gina dziewczyno
jesli mialas takie krwawienie w polowie opakowania, to musisz isc do lekarza. Masz prawdopodobnie zle dobrane tabletki (ja mialam taki przypadek). Nie ignoruj tego! Temperature mierzylas oczywiscie w pochwie? No i zrob test.

Ja dawnymi czasy na tabletkach harmonet krwawiłam/plamiłam prawie cały cykl....

Gość celebrity pink
no to bylo moje 4 opakowanie, mowia ze sie zdarza na pocztku brania tabletek, dlatego w sumie nie spanikowalam tak zrobie test, jutro rano

Gość celebrity pink
no i dupa :( a juz na serio myslalam ze jestem w ciazy 😭 eh szkoda... a moze test sie pomylil? znow? ;)