Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waceksk

jak sprawdzić?

Polecane posty

Gość waceksk

Jak sprawdzić, czy dziewczyna faktycznie kocha, czy też jej zamiarem jest wyrwanie się z okolicy o marnych perspektywach, a ja mam być osobą, dzięki której te plany urzeczywistni? Od razu zaznaczam, że bezpośrednie pytanie nie wchodzi w grę. Mam pewne wątpliwości i chciałbym się ich pozbyć, aby później nie przeżyć żadnego rozczarowania.....

Gość waceksk
To znaczy? Możesz ściślej?

Dobra rada. Krok w tył, czyli po prostu wycofujesz się na chwilę, zaczynasz nieco dziewczynę olewać (ale nie jakoś chamsko). Po prostu musisz wzbudzić w niej niepewność. Jak dobrze to rozegrasz to się przekonasz czy kobiecie na Tobie zależy.

Gość Cyjanek
waceksk a czemu od razu zakładasz, że ona może być taką c chce się za Twoją pomocą gdzieś tam wybić? Nie masz od niej szacunku skoro takie głupoty Ci do głowy przychodzą... znajdz sobie taką która jest Ci równa, nie bedzie problemu.

obserwuj jej zachowanie. jaka jest wobec Ciebie. przecież można 'wyczuć' miłość. to się wie, czuje. jak mówi, przytula, dotyka:)

Gość olejzpierwszego
zrob tak zeby pomyslala ze z toba sie nie wyrwie bo np prace straciles albo cos.. chce byc z toba to jej to nei ruszy

Gość mialam podobnieeee
lekkie olewanie moze nie przyniesc zadanego skutku bo laska wtedy by pomyslala ze gosci umoze ja zostawic i przez to ona nie wyrwie sie z nim i dzieki niemu . moze zaczac wtedy bardziej sie starac ale niekoniecznie to bedzie musialo byc szczere