Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona ..

proszę doradzcie mi ...

Polecane posty

Gość zawiedziona ..

witam. mam problem... mam 26 i od 3 lat z mężem staramy się o dzidziusia .. jednak wciąż się nie udaję .. ;( lekarz twierdzi ,że oboje jesteśmy zdrowi i - trzeba próbować .. ostatnio kochałam się z mężem.. jakoś tak wyszło , że ja dostałam pracę (nową) i kochaliśmy się z prezerwatywa. (od początku mojego współżycia zabezpieczam się tylko prezerwatywą). po kilku dniach pytałam się męża czy było wszystko ok.. miałam wrażenie , że jestem w ciąży , że może pękła. Tomek(mój mąż) twierdził , że ani nie pękła ani nic,żebym wyluzowała w końcu kiedyś nam się uda a teraz mam się skupić na pracy. lecz zbytnio mnie nie uspokoił.. zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki. (był negatywny.) dwa ni potem sotałam miesiączkę. (obfitą trwała 6 dni). po 26 dniach dostałam kolejną (również obfitą trfała 5 dni) teraz jestem 3 dni po miesiączce a cały czas boli mnie lekko podbrzusze, i mam wrażenie , że coś w tym moim brzuszku jest .. naciskam go i czuję taka jakby kuleczkę .. myślicie , że to urojenia .. ? był test , miesiączka a ja jednak cały czas myśle o tym , że mogę być w ciąży .. ? jak wyluzować? przestać o tym myśleć bo jeszcze - jak to powiedział Tomek - wpadnę w takie urojenia , że dopiero wtedy będzie cięszko.... jak z tym walczyć .. ? wiem, że długo całą historię opisałam ale byłabym wdzięczna za jakieś rady ... :(:( pozdrawiam;*

Gość ......................89
Zawiedziona myślę że Ty po prostu bardzo chcesz tej ciąży.. niestety wszystko co napisałaś wskazuje na to ze w niej nie jesteś Nie uważasz że powinnaś zrezygnować z pracy i dalej starać sie o dzidziusia bo to wszysk o naprawdę może skończyć sie jakimis urojeniami trzymaj sie pozdr

Gość no tak ale
musisz uwazac bo chyba sobie ja uroilas ta ciaze:( poczekaj i nie mysl o tym moze przyjdzie latwiej:)

Gość cytaty z autorki
1. od 3 lat z mężem staramy się o dzidziusia 2. kochaliśmy się z prezerwatywa 3.jednak wciąż się nie udaje .. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

no tak ale ma rację nerwy nie sprzyjają poczęciu Ja wiem że łatwo się doradza ale staraj się podejść do tego na luzie może wtedy sie uda, co ja mowie na pewno się uda:)

proszę przeczytać ze zrozumieniem i wtedy oceniać

Gość toż to prowokacja
czytajcie ze zrozumieniem :-D :-D

Gość toż to prowokacja
skoro autorka, jak sama pisze stara się o dziecko to niezbędnym jest uzycie spirali domacicznej oprócz tych prezerwatyw co ich już uzywa :-D :-D :-D :-D :-D

Gość uaanana
Jeśli wyczuwasz w brzuchu kuleczkę, której wcześniej nie było to może być torbiel, one potrafią na prawdę szybko wyrosnąć. Idź koniecznie do lekarza na usg, bo to zaniedbane może wam później przeszkodzić w posiadaniu dzidziusia!