Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko aa

Alkoholizm,czy to nawrot choroby?..

Polecane posty

Gość dziecko aa

Pomozcie bo nie wiem co robic,otoz sytuacja wyglada tak:moj ojciec jest alkoholikiem,nie pil alkoholu od ok20 lat.Te wakacje spedzilismy z rodzicami na wczasach i zauwazylam ze tato pije piwo,1-2 dziennie(w tajemnicy przed mama)Przede mna i mezem sie nie kryl ale mama o niczym nie wie.Dziwnie sie czulam bo wiem ze ojciec nie powinien wogule pic do konca zycia.Co mam robic czy to nawrot choroby?

Gość to nie choroba
nie wiem, kto to wymyślił :O chorzy są ludzie na choroby somatyczne a nie jakies ochlaptusy! niech chleją, jak chcą:O

Gość dziecko aa
Alkoholizm to choroba.Prosze o odpowiedz osoby ktore moga mi w jakis sposob pomoc.

Gość ollllllllllka
tak jest to nawrót alkoholizmu,powiedz mamie.

Gość ollllllllllka
alkoholikiem jest się do konca zycia

Gość dziecko aa
Problem w tym ze to straszna jedza.Uprzykrza zycie mojemu ojcu od rana do wieczora,jak jej powiem to rozpeta sie pieklo,ona nie potrafi normalnie rozmawiac tylko wrzeszczec.Chcialabym porozmawiac z ojcem ale nie wiem jak zaczac.A czy dobrym pomyslem byloby zabranie go z domu na jakis czas do siebie,moze on ma jakies problemy...

Gość zachujesz sie jak typowe
dziecko AA... zwróć się o pomoc do ośrodka AA tam Ci pomogą,powodzenia!

skoro to taka straszna jedza moze dlatego nie chce przed nia pic tego piwa... jesli to tylko piwo to ok i to na wakacjach:) ale ejsli takze cos mocniejszego to niestety juz wiekszy problem