Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

czy są tu takie niezdary jak ja?

Polecane posty

wprowadziłam się do nowego mieszkania. 1 dnia był przeciąg i stłukła się szyba w drzwiach mojego pokoju. A dzisiaj chciałam zdjąć talerz z suszarki i ona się urwała - stłukły się talerze i kubki moich współlokatorek :-/ nie jestem przesadnie silna - po prostu kołek był źle zamocowany, ale akurat mnie musiało się trafić zrzucenie tego. ma ktoś jeszcze takie \"szczęście\"??

Gość lymusyna
solidarnie mówie ci że czeka cie wydatek

Gość ja mam podobnieeee
a wszystko dlatego, ze od dziecka mi bylo wpajane ze jestem kompletna niezdara i pozostalo to we mnie gdzies w srodku. I za cokolwiek sie zabiore cos musze schrzanic nieswiadomie.... :O

kto wie, może i mi ktoś coś wpoił. skądkolwiek by to nie wypływało, jest jak jest. szukam dalej - ma ktoś jeszcze taki \"talent\"? niezdary kafeteriowe łączmy się ;-)

Gość u Taty
moja ksywa to "niechcący...", bo mimo, że się starałam zawsze mi się coś spier..li :( Mój mąż jak wchodzi do domu i widzi moją minę, jak coś zepsuję, patrzy na mnie wzrokiem pobłażliwym i wymawia spokojnie: "Co tym razem kochanie niechcący?". Kiedyś w kacie desperacji napisał sms do mojego Taty o treści "Panie Piotrze! Co Pan robił z Kasią jak ona zrobiła coś niechcący?". Mój Tato odpisał "Oddałem w dobre ręce i wysłałem na studia daleko od domu :)" Eh... Im bardziej się staram tym większa niezdara ze mnie :) Więc się nie staram i jakoś leci. Dobrze, że mój mąż to typ złota rączka - w razie czego naprawi :)

hehe, dobre z tym "niechcący" :-) przynajmniej wiem, że nie tylko ja mam takie zdolności. żeby nie wiem, co, to co jakiś czas coś stłukę, ech...