Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejpfrutowa

lg shine, warto kupic??

Polecane posty

podoba mi sie lg shine. jaki jest ten telefon?? warto kupic?? ( moja kolezanka miała kiedys lg i mowiła ze straszny szajs) ma ktos ten telefonik ?? prosze o opinie :)

ja mam ten telefonik:) i jestem z niego bardzo zadowolona:)tez nie bylam przekonana do lg ale teraz nie zamienilabym go na inny model:P polecam

Fatalny.Po jednym dniu już było pełno rys,ekran ciągle brudny od paluchów,kiedy ustawisz na tryb milczący to niestety budzik nie działa,bardzo cichy-rozmawiać mogę tylko w domu,inaczej nic nie slychac,na sloncu nic nie widać.

no i 2 skrajne opinie :o wiedziałam. ale motke v3 tez mi odradzali :o :P a moze lg viewty ( ku 990) ktos ma i podzieli sie opiniami ??

Gość abcdefghijklmmmm
motorola V3 nie jest zła ;] wręcz przeciwnie - wg mnie świetny telefon. Oczywiscie trzeba brać pod uwage, że ten model ma już 'unowoczesnionych nastepcow' ;] a co do LG -> znajoma posiada, świetny jest ten 'roll on' czy jak to nazwać :) rzeczywiscie duza powierzchnia tego 'lustereczka' moze byc uciążliwa, ale wystaczy pozadne etui, albo nakladka z klejem na szybke - mozna na allegro kupic polecam ;]

tak ja mam firmowe etui i czyscik i nic sie nie rysuje:) mam go juz pol roku i ani jednego zadrapania:) poza tym lusterko tez jest praktyczne:) zdjecia jak na 2mpx robi niezle.Jedynym minusem dla mnie jest to ze nie ma radia

raz kozie smierc :P zdecydowałam sie :) wprawdzie nie nie shine lecz na vewty. wyglada niezle, zobaczymy co bedzie pozniej :) dzieki za opinie :)

Gość ked
Kupiłam LG 850 Prada i zakochałam się w tym telefoniku. Myslę, że TObie też się spodoba ten który kupisz, są na prawdę bajseranckie i niesamowicie wyglądają...

zostaw lg shine Nokia 6300 - cienka i sporo przydatnych funkcji. Elegancka nie ma porównania z v3 czy shine.