Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carbonjoker

Moja panna mowi ze ja wykozystuje seksualnie

Polecane posty

Jestem z ta panna od ok 6 miesiecy, jak sie poznalismy byla dziwica i stracila do mnie dziewictwo. Nigdy jej do niczego nie namawialem ani nic. Sypialismy ze soba co 2 tygodnie ja nigdy nie naciskalem az pewnego dnia powiedziala ze jest kurwa i ze ja wykozystuje. O CO TU KURWA CHODZI?

Gość dfghjkkjhgfd
naucz się pisać analfabeto!!!

Gość RozkojaŻona
Ona chce od ciebie uslyszec ze tak nie jest. Mysle ze potrzebuje twoich zapewnien. Moze za malo uczuc jej okazujesz?

Gość zagubiona mała dzieczynka
a moze ona czuje ze bardzo ci zelezy na seksie a nie mniej??poze tym jaki jest jej stosunek do np seksu przedmałzenskiego i seksu ogólnie??ile ona ma lat?

Gość pilimy soki nad wislom
tak to jest, jak facet nie jest w ogóle czuły dla kobiety... nie chodzi o czułość w trakcie seksu, ale w ogóle

I mam dyslekcje przepraszam bardzo . Gowno chodzi po ludziach. Mam nadzieje ze wszyscy polonisci sa zadowoleni i mozemy przejsc do tematu

Seks mamy tylko jak ona chciala ja nie naciskalem bo bylem jej pierwszym. Nie bede odrazu na niej kamasutry prubowal. Ona ma 18 lat i tez nie jest super w okazywaniu uczuc zawze jak jej mowie ze ja kocham to odpowiada \"ja tez\"

Gość RozkojaŻona
Przeciez nie bedzie ci za kazdym razem wierszy recytowac. A samo kocham nie wystarczy.

Gość KingdomOfLove
hmmmmmmmm ciezka sprawa, moze chociaz kwiatki ;adne jej kup. wiesz wszytskie kobiety sa przekupne, tylko nie wszytskie sie do tego przyznaja :)

Zalatwilem jesj prace, spedzam z nia czas zabieram do kina, na kolacje, obiady, zakupy, nawet zrezygnowalem z ekstra propozycji pracy zeby ja wspierac bo przechodzila przez kryzys rodzinny co jeszcze?? Jestem otwary na propozycje mam 23 lata moze jestem dla niej za stary?

moze w domu u niej dzieje sie cos co jest za to wszystko odpowiedzialne???

Gość też ze swoim jestem pol roku
Też będzie moim pierwszym Też nie jesteśmy najlepsi w rozmowach o uczuciach Też jesteśmy ze sobą ok pół roku Ale to facet powinien okazywać kobiecie więcej uczuć, przytulać, dawać kwiatki, misie... Ech chciałabym chociaż żeby powiedział mi prosto w oczy "kocham ciebie", "pożądam ciebie" Twoja ewidentnie też nie jest czegoś pewna. Albo żartowała :P Okazuj jej więcej uczuć pacanie :P

Czuje sie podswiadomie winna, ze uprawia seks z Toba, potrzebuje zapewnienia, ze to nic zlego, ze nie jest przez to dziwka, ze Ty jej tak nie traktujesz, ze nie musi tak o sobie myslec. My, kobiety, jestesmy takie popierdolone, wychowane w katolicko-konserwatywnych konwenansach. :classic_cool:

Gość RozkojaŻona
enamorada - masz 200 % racji !!!!!!!! Brawo !!!!!!

Czuje sie podswiadomie winna, ze uprawia seks z Toba, potrzebuje zapewnienia, ze to nic zlego, ze nie jest przez to dzi**a, ze Ty jej tak nie traktujesz, ze nie musi tak o sobie myslec. nie słyszysz co Ci mowią? moze faktycznie tak jest... nie denerwuj sie - jest młoda i moze sie pogubila..

Prubowalem jej tlumaczyc od pierwszego dnia kiedy bz nia spalem zapytalem ja z 10 razy czy jest pewna czy potrzebuje wiecej czsu ze mi na niej zalezy ze nie musi sie spieszyc z niczym ze jej nie zostawie jak mi nie da nawet raz nie spalismy ze soba jak ona nie chciala pierwsz i jej to powiedzialem ze jea nie nede prozil bo nie chce zeby sie czula jak kawal miesa

Gość RozkojaŻona
Wiesz co?? Spytaj ja wprost o co jej chodzi.

Gość olejzpierwszego
ignoruj - ma problemy ze soba........ i chce cie wpedzic w poczucie winy

czy wiesz jaki wyniosła stosunek z domu do seksu?rozmawialiscie o tym?

Czasami w czasie stosunku nawet nie pozwolila mi dojsc, jak tylko dostala orgazmu mowila ze jest teraz za delikatna i musimy konczyc, nigdy nie bylem z dziewica wiec uszanowalem jej zyczenie i przestalismy w danym momecie, dalem jej prywatnosc zeby wziela prysznic ubrala sie i byl luz ..... do wczoraj, jak tylko doszla zaczela odstawiac maniany a ja nagi siedze na luzku i nie wiem o co chodzi prubuje rozmawiac zrozumiec i nic kazala mi wypierdalac z pokoju ubrala sie i poszla do domu. Dzwonilem prosilem i nic.

Gość RozkojaŻona
Ona sama sie traktuje jak kurwa. No i do tego egoistka !!!!!

Gość beszzzzzzzczelnaaaaaa
i po co ty dookoła niej tak skaczesz jak ona traktuje cię jak smiecia? problemy rodzinne to gówno, a nie usprawiedliwienie jej zachowania. jakoś gdy dochodziła to nie było problemu, ale jak tylko skończyła to nagle drze mordę,że jej nie dobrze, a Ty masz cud, miód i w ogóle. zachowuje się jak rozwydrona trzynastoletnia gówniara :o