cofe_ina 0 Napisano Sierpień 26, 2008 hej! mam pytanie.. pierwszyraz biorę tabletki i mam pewną wątpliwosc...ostatnią tabltkę pierwszego blistra wzięłam w czwartek wieczorem... nowy blister mam zacząć po siedmiu dniach czyli w następny czwartek wieczorem? z góry dzięki za info ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszkotymoja 0 Napisano Sierpień 26, 2008 hej! z tego co piszesz rozumiem ze okres dostalas w piatek i wtedy wzielas piersza tabletke.po 21 dniach w czwartek wzielas oststnia...zatem drugie opakowanie zaczynasz znowu od piatku i tak w kolko czyli kazde kolejne opakowanie MUSISZ zaczac od piatku! dziwi mnie ze tego nie wiesz bo lekarz powinien Ci wszytsko dokladnie wytlumaczyc!przynajmniej moj tak zrobil i nie mam z tym problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cofe_ina 0 Napisano Sierpień 26, 2008 lekarz chyba mówił, ale po miesiacu coś mi się pomieszało widocznie;) dzięki wielkie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach