Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna ona

brzydki on

Polecane posty

Gość ładna ona

Zaczyna mnie to wkurzac 😭 Kazdy sie pyta czemu z nim jestem, ze stac mnie na lepszego 😭 Tylko ze ja nie chce innego, nie wiem czemu sie zakochalam , po prostu tak wyszlo :) Ale to takie przykre sluchac ciagle ze gdzie ja mam oczy :(

Gość wiem jak to jest
Mi tez to ciagle mowia... Ale on jest taki... cudowny. Kocham go takim jaki jest, a reszta niech sie buja!!!!!!! Moj wybor!!!!!!!!!!

Gość ładna ona
Tak, nasz wybór. Tylko ze nawet najblizsi nie sa w stanie tego zaakceptowac. :( Przez nich sama zaczynam sie krytycznie patrzec :(

Gość wiem jak to jest
Nie kazdy moze miec Bradas Pita! Tez patrze z ich punktu widzenia i wiesz czasem sama sie zastanawiam nad tym co mowia, ale gdy sie z nim spotykam, to wszystkie te ich uwagi ida w niepamiec. Bo oni widza tylko to co na zewnatrz, a ja znam to co ma w srodku.

Gość wiem jak to jest
Brzydki nie oznacza ze głupi.

Gość wiem jak to jest
I tu cie zaskocze justynko, bo niby niezbyt urodziwy, ale kobiety do niego lgna.

Gość wiem jak to jest
pieknie odwrocilas kota ogonem

Kochana, udzielaj się plizz na tematach - czy brzydki facet ma szansę na ładną kobietę -ułatwisz robotę innym, bo się argumenty kończą A poza tym, olej to co Ci ludzie mówią! Jak kochasz, to kochaj i bądź szczęśliwa!