Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka1988_20

15 kg mniej w 5 tygodni!

Polecane posty

Gość tylko
malinko, rozumiem cie, ale przy racjonalnym odzywianiu i cwiczeniach tez schudniesz! do pazdziernika np. 5 kg. a nie wazysz przeciez duzo!!!! najwyzej odchudzaj sie wlasnie zdrowo do dwoch tygodni przed tym spotkaniem i wtedy zrob sobie oczyszczanie, pij tylko swieze soki. to schudniesz dodatkowo min. 3-4 kg.

Gość malinka1988_20
TAK TAK-WIEM NAJGORSZE ZE MAM TERAZ DYLEMAT BO MOTYWACJE TA SAMA.ZROBILABYM WSZYSTKO NAPRAWDE ZEBY BYC CHUDA . I NAJGORSZE JEST TO W TYCH MOICH KOLEZANKACH WIDZE DIAMETRALNA ROZNICE

Gość bezsensssuuu
spokojne 10-15 kg choć dużo zależy od wagi startowej. W pierwszym tyg. waga może spaść nawet 4 kg potem schodzi troszke wolniej, ważne też by ostatni posiłek jeść nie później niż o 17.00 bo potem metabolizm jest b.wolny. I mało węgli, głównie mięso chude, sery i serki o niskiej zawartości tłuszczy ale uwaga tu na węgle, jogurty naturalne, otręby, niewiele ale czasem można jakieś owoce, warzywa na patelni hortex, mleko 0%, ryby typu tuńczyk czy dorsz, prtrąg, koniecznie raz dziennie coś ciepłego ale mam na myśli jakąś kawe z mlekiem 0% czy czarną lub zbożową - szczególnie rano, można jeść też chude niezabielane zupy, ja gotować nie lubie i posiłkuje się głównie zupami Profit, są naprawde ok - jedna ciepła zupa np. ogórkow 1 duża porcja ok 125 kcal. tylko, ale jak ktoś uważa że to nie zdrowe to gotować sam może oczywiście. pozdrawiam.

Gość tylko
wiem, to juz decyzja do ciebie nalezy. a powiesz jakie to spotkanie?

Gość malinka1988_20
TYLKO---DZIEKUJE CI ZA RADE. NIE CHCE STRACIC WLOSOW,CHCE BYC ZDRWA ALE I SZCZUPLA MOWISZ ZE TO RAZEM BEDZIE OKOLO 9 KG?

Gość malinka1988_20
SPOTKANIE W SPRAWIE PRACY.TAK DLUGO NA NIA CZEKALAM A TERAZ PANI ODCHODZI(KOSMETYCZKA)

Gość tylko
no nie wiem, bo to juz zalezy od twojego organizmu i od tego ile bedziesz cwiczyc i ile bedziesz jesc i co bedziesz jesc i od tego jak do tej pory sie odchudzalas?

Gość malinka1988_20
7 KG CO SCHUDLAM WCZESNIEJ:(TROCHE PONAD 2 TYG) JADLAM WLASNIE WARZYWA I LEKKIE KANAPKI NA SNIADANIE Z CIEMNYM PIECZYWEM,A I CZESTO ZUPKI(CHUDE: ROSOLKI, OGORKOWE-MALA MISIECZKA

Gość bezsensssuuu
malinka1988_20 podałam Ci troche informacji, ale tera zastanawiam się ile możesz mieć lat, bo jeśli jesteś jeszcze w wieku dojrzewania to lepiej daj sobie spokuj z tak rygorystycznymi dietami. Dla ciebie lepiej będzie jeść ok 1000-1200 kcal, na prawde bo nie daj Boże potem jakieś problemy hormonalne, i wtedy konic. I przytyjesz po lekach, a dotego dojdzie jeszcze ful innych problemów. To co jesz teraz będzie skutkowało w przyszłości. a jak tak bardzo zależy Ci by dobrze wyglądać tego nia polecam : wyszczuplajacą fryzure, można też lekko pociemnić włosy jeśli masz jasne, umiejętny makiaż na policzki, solarium i strój dopasowany do sylwetki. I będziesz super wyglądać :)

Gość bezsensssuuu
spokój sorki za błędy szybko pisałam. rany :/

Gość malinka1988_20
MOIM NAJGORSZYM PROBLEMEM JEST BRZUSZEK.JESTEM NISKA I PRZEZ TO WYDAJE SIE JESZCZE GRUBSZA JAK JUZ WCZESNIE WSPOMNIALAM UDA NOGI SA W MIARE MOZLIWE.Z BUZIA I WLOSAMI TEZ NIE MAM ZBYT DUZYCH PROBLEMOW

Gość malinka1988_20
NIE MA SPRAWY:)BOJE SIE TYCH STROJOW DOPASOWANYCH DO SYLWETKI.WIDAC WTEDY KAZDA FALDKE

Gość tylko
i myslisz, ze jak bedziesz wazyc 15 kg mniej niz teraz (a nie wazysz strasznie duzo!) to masz wieksze szanse na zatrudnienie?.. kochana, nie przejmuj sie az tak swoja waga. juz teraz masz normalna! jeszcze kilka kg i bedzie super. nie to jest w zyciu najwazniejsze. ja kiedys schudlam 12 kg a nie wazylam duzo na poczatku i co? nikogo to nie obchodzilo, nikt mi nie prawil komplementow oprocz siostry. niektorzy mowili, ze przynajmniej jak wazylam troche wiecej to sie bardziej staralam, bylam mila, a jak bylam szczuplejsza to juz sie zachowywalam tak, jakby na nikim mi nie zalezalo. nie wiem. myslalam chyba, ze szczupla figura sama przyciagnie do mnie przyjaciol, mezczyzn, itd. a powiem ci, ze jak sie schudnie to jednak niewiele sie zmienia.. (no chyba, ze ktos chudnie np. z 90 do 60 kg.) zycie wcale nie staje sie latwiejsze. wrecz przeciwnie- trzeba uwazac, na to co sie je a zazdrosnemu otoczeniu trzeba udowadniac, ze nie jest sie tylko zarozumialym chudzielcem.

Gość tylko
ide do pracy. papa. powodzenia malinko.

Gość malinka1988_20
TYLKO---LEPIEJ CZULABYM SIE WAZAC 15KG MNIEJ.ALE TY JAK I INNI MACIE DUZO RACJI I ARGUMENTGOW DZIEKI KTORYM CHYBA ZACZNE SIE NORMALNIE ODCHUDZAC.BEDE JADLA DUZO WARZYW I OWOCOW.I ZOBACZE ZA 5 TYG.POZATYM CHYBA POCWICZE DUZO NA BRZUCH.I BEDZIE OK.A POZATYM W MOIM ZAWODZIE LICZA SIE ROWNIEZ UMIEJETNOSCI I TO ONE SA CHYBA WAZNIEJSZE NIZ WYGLAD.DZIEKUJE TYLKO ZA DOBRE RADY.MOJ CEL TO SCHUDNAC15KG ALE UWAGA POMALU I ZDROWO JESZCZE RAZ DZIEKUJE

Gość malinka1988_20
JA TEZ LECE NA CWICZYC:) BUZIAKI

Malinka na brzuch to najlepiej ćwicz sobie 6 Weidera i kręć hula-hop; jak będziesz systematyczna przez te 5 tygodni, to nie poznasz swojego brzucha ;) powodzenia

Gość malinka1988_20
ambiens ---dziekuje :) napewno wyprobuje jesli to ma mi pomoc.jestem ci wdzieczna:) a ile na tym hula hop mam cwiczyc dziennie?