Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem dojrzała

Pomocy!! proszę o rady w sprawie minety!!

Polecane posty

Gość całkiem dojrzała

Chodzi o to że mój nowy facet nie potrafi tego tak robić, żebym była zadowolona, nie potrafi mnie językiem doprowadzić do orgazmu, a ja najbardziej lubię własnie taki orgazm. Jak mam go nakierować? Jak wytłumaczyć jak ma to robić? Przeciez sama tego nigdy nie robiłam? Robi to jakoś sama nie wiem nerwowo, za miękki ma język i nie czuję za bardzo

u mnie też język jest za delikatny żeby mnie doprowadził do orgazmu.... tylko paluszki.Normalnie porozmawiaj o tym i powiedz mu że robi to za nerwowo

Gość całkiem dojrzała
Nie tylko nerwowo jakoś przerywa zmienia ciągle raz wyżej raz niżej - porażka normalnie. Inni to robili cudownie - ale nie wiem jak mu to powiedzieć jak ma to robić? Wie że nie jestem zadowolona a chce mi sprawiać rozkosz Podobno inne wyły z rozkoszy - jakoś teraz w to nie wierzę

Gość całkiem dojrzała
Albo to ja jestem jakas wymagająca nie wiem. Kiedyś taka nie byłam a teraz to musze mieć super kochanka nie zadowalam się byle czym

ja raz wzięłam jego rękę w swoją i pokazałam mu gdzie ma mnie dotykać.Moj też robił jakoś nerwowo .........za mocno az mnie "zacierał" ale terz juz jest duzo lepiej.Czy ty bawisz sie jego fiutem podczas ?

Gość całkiem dojrzała
Jasne. ja mu robię wszystko podobno bardzo dobrze oralnie i ręcznie i jest zachwycony tylko ja nie jestem zaspokojona. Wracam z sexu z nim i musze sama sobie zrobic dobrze :( albo będąc znim sama sobie robię.

Gość całkiem dojrzała
Myślę że sie wyrobi tylko z tą minetą nie wiem jak mu to wytłumaczyć

jak długo jestescie razem? Ja mojego uczyłam pół roku aż sie wyedukował.Pokaż mu jak ma dotykąć ciebie żebyś miała orgazm

Gość też to uwielbiam
Nie możesz mu po prostu powiedzieć wprost rób to mocniej niżej czy wyżej

Gość całkiem dojrzała
U nas to początki. Znamy sie może miesiąc. Mieliśmy 4 razy sex. On jest ode mnie 15 lat młodszy ale jest doświadczony. Jedziemy za tydzień razem na wakacje może tam sie czegos nauczy - czegoś to znaczy TEGO!!!

ja też często jestem tak podniecona , ze chce mi się jeszcze raz po seksie z nim i robię sobie sama jak wracam do domu.

Gość całkiem dojrzała
On dobrze wie że dojrzała kobieta jest bardziej wymagająca i wie że nie bedę z kims kto mnie nie zaspokaja. Może to go tybardziej stresuje bo naprawde się stara i bardzo mu na mnie zależy. Jestesmy niesamowicie wyluzowani bezpruderyjni ale naprawdę nie wiem jak mu konkretnie powiedzieć jak ma to robić? to takie trudne

Gość całkiem dojrzała
Kurcze anka i masz 28 lat?? Ja w wieku 28 lat nie miałam orgazmów i nawet mi nie brakowało. Teraz mam 42 i bardzo potrzebuję dobrego sexu i duzo,

cztery razy mieliście seks i chcesz mieć szalony odjazd .... Masz za duże wymagania Ze mna było tak że dopasowywaliśmy się około pół roku a pierwsze cztery razy jak przypominam były fajne ale nie doprowadził mnie do szczytu musiałam sama ,ale robiłam to przy nim a on patrzył jak ma to robić

Gość mała miii 3/4
podrzuć mu może jakąś literaturę Książkę albo czasopisma

Gość całkiem dojrzała
U mnie było na ogół tak, że własnie pierwszy sex był odlotowy, nie trzeba było sie dopasowywać. A ostatnio miałam 2 takich kochanków z którymi od pierwszego razu było po prostu bosko. Niestety jeden mnie olał a drugi jest z zagranicy i mam szansę na sex tylko jak przyjeżdża czyli kilka dni raz na jakieś 3 miesiące :(

Gość Beatrycze30
Wiem że słowami trudno to wytłumaczyć ale nie masz wyjścia musisz jakoś go nakierować jak ma to robić i gdzie bo każda kobieta lubi inaczej. Inne może lubiły tak jak on to robi a ty inaczej.

Gość całkiem dojrzała
No właśnie jak to słowami wytłumaczyć???

no nie mam 28 lat a 32 i zawsze miałam duuuuże potrzeby Nawet jak mam orgazm to jeszcze mi się chce choc trudno mi dojść drugi raz.Nie wiem czy facet tak młody jak twoj jest taki dobry w te klocki ja zawsze wolałam starszych bo ci mlodzi bardziej dbają o swoją przyjemność a nie partnerki.

Gość całkiem dojrzała
Ten mój z zagranicy ma 29 i jest po prostu rewelacyjnym kochankiem. W sexie najlepsi sa tacy koło 30. Ten jest naprawde bardzo wyluzowany doświadczony wręcz wyuzdany - tylko ta jedna sprawa - porażka

Gość całkiem dojrzała
Nie chcę nikogo zdradzać. Powiedzieliśmy sobie że będziemy dla siebie jedyni i mimo różnicy wieku chcemy być ze sobą - nie tylko sypiać. Ale.... jeśli on nie zacznie tego robic dobrze to jak tamten znowu przyjedzie to nie wiem czy będe potrafiła sie powstrzymać i nie spotkać z nim. Bo wiem że czeka mnie najwspanialszy sex oralny jaki można sobie wyobrazić

ja mojego uczę zawsze podczas i mu mówie jak ma stymulować Możesz też okazywac zadowolenie ruszjąc pupą jak dobrze robi a jak źle powiedzieć mu..... rób delikatniej czy szybciej lub wolniej.

Gość całkiem dojrzała
Anka on bardzo chce żebym była zadowolona. Mysli o mnie - tylko mu nie wychodzi.

Gość a ja lubię
jak mój facet przyssa sie do mojej cipki ustami i szybko rusza samym językiem po łechtaczce wtedy mam orgazm powiedz żeby tak zrobił

Gość całkiem dojrzała
trochę mówię i kieruję ale wprost konkretnie technicznie nie potrafię jednak musze spróbować nie ma wyjścia bo tak poza tym jednym to facet mi pasuje

może raz albo dwa razy miałam orgazm podczas minetki a tak to tylko rączką jak mnie dotyka. Język dla mnie jest za delikatny... może dlatego że sama sobie dogadzm ręką