Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedna takakakaa

Internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Jedna takakakaa

Witam! Jaki macie Internet i ile płacicie? Ja bym chciała mieć Internet średnio szybki (nie wiem ile to będzie dokładnie na MB/s) ale myslę, że coś koło 1mb/s Ile by mógł miesięcznie kosztować ten 1mb/s? I jakie polecacie firmy (netia, Neo, TP) ???? Obecnie mam bardzo słaby, nawet żeby google się otworzyło muszę chwilę czekać... :/ Na Onet czekam z minutę (Około, bo czasem jest tak, że otwiera się 3minuty a czasem w 5sekund :|... ale ogólnie o około w minuę) właśnie pobieram pisenke i pobiera z szybością około 12 Kb/s. muszę powiedzieć, że jak na niego to szybko, bo zwykle ciągnie jakieś 1Kb/s.... :|

Gość andrea agassi
kazdy taki sam drogo i wolno :(

Gość tp to beznadzieja
czasem 2tyg internet sie nie chce połączyc

Gość jam kabla osiedlowego
płacę 63 zł/msc, prędkość mam 700coś i jestem bardzo zadowolona- moim zdaniem działa szybciej niż Mb neostrada.... kupiłam sobie router i dzielę pasmo na telefon voip, wi fi i kompa stacjonarnego.... strono otwierają się szybko (może nie oszałamiająco, ale wystarczy aby się nie wkurzać), z osiedlowego huba przeciętnie film ściąga się pół godziny- muza - ułamki sek, trochę gorzej z torrentami i emulem- ale i tak nie narzekam...

Gość jam kabla osiedlowego
miało być obrabiam osiedlowe kable :classic_cool:

Gość andrea agassi
u nas w miasteczku TP neostrada i jest ok tylko zdażają się awarie raz na jakiś czas. Jest też NETIA ,ale nie mam więc trudno mi powiedzeć.

Gość Jedna takakakaa
http://www.speedtest.net/ zmierzyłam na tej stronie i wyszło mi około 25kbps na tym głównym liczniku. ostatnio taki mi wystarzczał bo pisałam duzo na kompie i w tym czasie kidy buszowałam w wordzie strony się otwierały. Nie bardzo mi to przeszkdzało. Teraz już nie pisze tyle i po prostu muszę długo czekać i mnie to wkurza. często też nie ma go wogóle i jak np. ściągam piosenkę i braknie to muszę ściągać od nowa... a wy ile na tym liczniku głównym z tj storny co podałam macie?? i ile płacicie?????????????

Gość Jedna takakakaa
Zmierzyłam drugi raz przed chwilą i wyszło mi od 1 do 3kbps, a chwilę później 30kbps. Szybciej niż około30kbps nie chodzi prawie w ogóle. A wam ile wyszło?????

Gość mi wyszlo
1073 kbps

ja mam z Arcora place 30 e na miesiac w tym jest telefon domowy w komplecie i do 2 wybranych krajow moge dzwonic za darmo, wybralam polske i niemcy, szybkosc rewelacyjna, jeszcze sie nie zdarzylo zeby nie bylo internetu od ponad 2 lat