Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Tosia...

jak powiedziec chłopakowi ze potrzebuje dluzszej gry wstepnej?

Polecane posty

sytułacja..: on caluje mnie po piersiach i je piesci... miłe ja go tez nakrecam na swoj sposob.. on mowi: zrobmy to\\\" ja na to \\\"nie\\\" ( bo wiem zer moze mnie bolec bo za malo nawilzenia itp\\\" on stara sier mnie przekonac, mowi zebym sie zdecytowała ja upieram sie przy \\\"nie\\\" on juz z obojetnoscia\\\" nie to nie!\\\" foch i koniec tematu... nie chce takiej sytułacji tez chciałam to zrobic ale on juz chciał a ja potrzebowałam troche czasu.. co robic w takej sytułacji kochamy sie bardzo ale nie chce go tez jakos urazic.

amaleta dobrze mowi;) mowiac nie i nie on mysli ze ty w ogole nie chcesz, wiec ja bym tez focha strzelila:D i nie mylic z fachowym obciaganiem ch...:P

noo dziekuje wam...ale to sie 1 raz zdarzyło.... i jak mu delikatnie to powiedziec...nie chce mowic wprost bo moze to klimat zepsoc

Gość osiolki
Po prostu mowisz. ja jebie jakie wy potraficie debilne problemy powymyslac.

TOsia, pamietaj ze gra wstepna jest ekstra sprawa i dla dziewczyny jak i chlopaka. WIec po prostujak chcesz aby gra wstepny byla dluzsza. powiedz mu ze chcesz zeby cie dluzej @pomizial @ czy jak to tam nazywacie miedzy soba.Alewarto abys to ty zaczela, wtedy jak on sie wezmie za seksoralny bedziesz wilgotna akurat na moment przed tymjakon w Ciebie wejdzie.

Gość Dop******lam dziś każdemu
oj ale fajny temat ,może napisz mu jeśli rozmowa cię krępuje.