Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala sciana

jajeczkowanie po anty

Polecane posty

Gość biala sciana

tak teoretycznie to srednio po jakim czasie od rzucenia tabletek/plastrow wraca jajeczkowanie?

Gość hmhmhmh
tabletek chyba ponad 12 godzin po zapomnieniu ostatniej sa mniej skuteczne juz

Gość biala sciana
ale mi chodzi o taka prawdziwa plodnosc, a nie o zmniejszona skutecznosc

Gość tez rzuciłam
u mnie wróciło wszystko w pierwszym cyklu po odstawieniu, wiem bo byłam na badaniach i gina akurat w czasie owulacji, a 3 miesiące później byłam juz w planowanej ciąży, brałam tabletki długo bo 10 lat. Jednak u każdej kobiety to inaczej wygląda, jedne wracają bez problemu inne mają z tym problem

Gość biala sciana
poza tym mam duze obawy ze jesli do zaplodnienia doszloby teraz tzn przy okazji pierwszej owulacji po zaprzestaniu tabletek, to czy dziecko urodzi sie zdrowe(chodzi o skutki wczesniejszego brania tabletek, dla plodu) na wszelki wypadek biore jeszcze kw. foliwy

Gość biala sciana
bo podobno hormony strasznie wyplukuja ten kwas foliowy

Gość tez rzuciłam
zrób sobie przerwę aby organizm wrócił do normy, lekarze mówią że można od razu po odstawieniu ale ja przerwę zrobiłam, a kwas łykaj jeżeli zaszłaś to się nie martw, zobaczysz będzie dobrze, znam dziewczynę która od razu zaszła po tabsach i ma zdrową dzidzię

ja odstawilam tabletki po 4 latach brania i ginekolog powiedziala mi, ze bede potrzebowala miesiaca lub dwoch zanim wszystko zacznie prawidlowo dzialac. udalo mi sie zajsc w ciaze w trzecim cyklu po odstawieniu tabletek.