Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANY FACET PROSI O RADE

KTÓRA Z WAS DORADZI FACETOWI ????KOBIETY ZLITUJCIE SIE NADE MNĄ ..

Polecane posty

juz na trzech forach pytam i nic.. jest komplet marynarka i spodnie czarne z zamszu jakby w reservedzie i koszula i kosztuje 600 złotych razem wszystko. czy sie oplaca ? czy taki zamsz jest dobry ?

Gość lora28
Ja bym się chyba nie zdecydowała.... :)

mi nie chodzi o buty ale o garnitur wraz z koszulą .

Gość lora28
Dokładnie,a zamszowe spodnie i marynarka.... jakoś mi to średnio pasuje.... ale oczywiście,zrobisz,co zechcesz...;)

Wiem, ze nie o buty. Napisałam, że nie lubię zamszu. Droga marynarka i spodnie. Ja bym nie wydała tyle kasy.

Gość aga1982
ja tobie zamsz jako taki polecam bo fajny materiał , chociaż u facetów wole sztruks , ale nie polecam reserved jako firmy sprzedajacej garniturki , ja sobie kupiłam w reserved gajerek i masakra , po kilku praniach zszedł mi kolor , a napisane było że prac można w pralce takze radzę sie zastanowić przed zakupem

to na poprawienie nastroju . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ___________ _____|_|_____ _____|_|___ _____|_|____ _____/_\\_____ ____/___\\_____ ___/_____\\_____ __|_______|_____ __|_______|_____ __|_WINO_|_____ __|_______|_____ __|_______|_____ __|_______|_____ __|_______|_____ __|_______|_____ nie dziękuj, nie ma takiej konieczności :classic_cool:

czyli reserved kiepska firma????

DZIEKI ZA POMOC KOCHANE KOBITY:)

reserved jest firmą OK ale zamsz sie szybko wytrze ... tak samo jak sztruks i len - szmacieją

Gość lora28
Nie firma od dobrych zamszowych,męskich gajerków:)

Załamanty to zalezy jaki ten zamsz jest wiesz tak odpowiadać w ciemno to troche cięzko nie wiem jaki jest materiał czy cienki czy gruby ale jesli dobra jakos to cena nie jest taka straszna. Pozdrawiam , a moze zabierz ze soba na zakupy jakąś kobietke :)

Gość lora28
No problem,za te 600zł.należą nam się wszystkim browarki,hehehe:) Miłego dnia!:)

OCH DZIEKI JESZCZE RAZ KOSZULA DO TEGO JESZCZE WIEC DLATEGO 600 WYSZLO. NIESTETY NIE MAM KOBIETY BO MNIE ZOSTAWILA DLA INNEGO..POZDRAWIAM

Gość znowu wpadam i pytam
Reserved wcale nie jest złą firmą, fakt- mają tragiczne ciuchy, które szybko się niszczą, mechacą itp. ale mają też świetne jakościowo! Przecież tam jest ogromny wybór. Mam kilka swetrów stamtąd, tylko wybieram takie z dodatkiem wełny, moheru, czy nawet angory, sprawdzam zawsze materiał i one sa w idealnym stanie od 2-3 lat! Podobnie mam stamtąd koszule, różne ubrania i sa w stanie idealnym, nic nie płowieje, nie mechaci się. To zależy od materiału. Ale trudno coś orzec, musiałabym zobaczyć na własne czy i pomacać;) Trzeba się nauczyć wybierać dobry gatunkowo materiał w sklepach i wszystkie ubrania będą wyglądać dobrze.

Gość RESERVED TO DZIADOSTWO
cholernie zła firma.

Gość chcesz dobry gajerek
idz do Vistuli