Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam seeee

lepsze male wargi sromowe

Polecane posty

Gość ktos tam seeee

a wy jak uwarzacie? mialem ostatnio laske z duzymi....te wary byly takie pomarszczone i poskrecane...przez to ta cipka wygladala tak jakos staro z deczka oblesnie i te wary byly take ciemne dotychczas mialem ladne rowne rozowiotkie cipeczki od ktorych wzroku niemoglem odlepic oczywniscie niepowiedzialem jej ze sa brzydkie bo by sie obrazila i bylo by jej przykro , to naprawde fajna dziewczyna, bzykalismy sie ale wole niepatrzec na jej szpare JAKIE WAM SIE PODOBAJA?

Gość ktos tam seeee
dlatego przerzucam się na męskie zwieraczyki

Gość ktos tam seeee
czyściutko, gładziuto, nic nie wystaje-no może czasem jakis mały hemoroidzik, ale jest fajniutko-polecam wszystkim

Gość ktos tam seeee
ps. ten post wyzej napisala zapewne jakias zawistna duza pomarszczona nierowna wara ktora podszyla sie pod moj nick

Gość osa bach
jakaś kobieta z dużymi warami widze robi ci na złość ale zgadzam się ,ja mam małą pipke z małymi wargami i to jest to apetyczne estetyczne i ślicznie wygląda a nie jakieś wichajstry, wary, siusiory, łechtachy na 8 cm - to jest obleśne jak ktoś będzie się pode mnie podszywał - to nie ja

Gość ktos tam seeee
Jest tak: w moim liceum jestem największym popychadłem w szkole i ogólnie mam opinię największego frajera. Nikt się ze mną nie koleguje, nawet sprzątaczka nie odpowiada mi na „Dzień dobry”. Ostatnio w moim domu nie ma kasy bo mame spłaca długi swojego konkubente, tate gryzie ziemię, młodszy brate ma Zespół Torteina i nie może zarabiać, a starsza siostre jak już złapie klienta to i tak wydaje całą kasę na szlugi i tanie wina. Ostatnio postanowiłem, że pomogę rodzinie finansowo. Najpierw próbowałem w Biedronce ale wyjebali mnie po tym jak spuściłem się na tekturową postać jakiejś aktoreczki w skali 1:1. Potem roznosiłem ulotki agencji towarzyskich (siostre mi załatwiła). Pewnego razu włożyłem ulotkę za szybę jakiegoś BMW z ciemnymi szybami. Okazało się, że w środku siedział alfons konkurencyjngo burdelu. Dobrze, że skończyło się tylko na wpierdolu i rozjechanym kakale. Ostatnio (jak już wyleczyłem obtarte kakao i ślady po kastecie alfonsa) wpadłem na pomsył, że mógłbym jakoś wykorzystać swoje stulejarstwo i wpadłem na genialny pomysł! Teraz w szkole jestem do wynajęcia! Jeżeli ktoś chce drugiej osobie zrobić siarę to płaci mi 2 zł a ja podchodzę do gościa i udaję, że jestem jego kolegą. Czasem zdarza się, że dostanę w ryja ale to jest już ryzyko zawodowe (gdy się stanie taki wypadek dostaję zazwyczaj jeszcze 1 zł za trudne warunki pracy). W tym tygodniu zarobiłem już 20 zł i 10 lim na ryju ale co tam! BIZNES IS BIZNES.

Gość podszyw pierwsza klasa
!!!!!!!!!!!!!!! :D ale że też chce ci się tyle pisać.... ;)

Gość osa bach
kobieta z dużą łechtachą jest zdesperowana :-D

Gość ktos tam seeee
jak zatrzymać kał? Cały czas cieknie mi po nogach, bo mam rozjechane zwieracze.

Gość osa bach
Z rozbrajającą szczerością wyznam wam iz posiadam wargi sromowe wielkości słoniowych uszu i potrafię nimi wyklasakać każdy utwór muzyczny to też dostałam zaproszenie od dyrektora Wielkiej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia i Telewizji pod batutą Stefana Stuligrosza do sekcji rytmicznej. Zaproszenie od Rubika podobno w drodze.

Gość ghjfk
wstyd się przyznac,ale to ja bzykałam się z normalnie to mam bułeczke, ale jak pokazał mi swojego pomarszczonego freda wielkości korniszona, to aż mi wary opadły nie chciałam się z niego smiac,bo to fajny chłopak,ale sami rozumiecie nie wszystko da się ukryc

Gość ktos tam seeee
lol wiesz nawet niezle te teksty piszesz, nie wiem poco ale serio polewke sie z nich ma i nie takie glupie;D heh wiecie co jeszcze zaobserowowalem ze jak sie napisze w temecie o duzych warach ze sie niepodobaja to tak potrafia zjechac..ze to nie ma roznicy , ze jestem chamskim draniem...

Gość ghfjk
jak dziewczyna napisze,że nie lubi małych penisów, to też ja wszyscy zjadą, ze jest pustak i ma pochwe jak wiadro, więc to działa w obie strony

Gość ghfjk
e tam , jaki ze mnie pulpecik, chuda jestem

Gość jaki podszyw
Lolens szokens :D