Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiii

komu wariuja hormony przed okresem????

Polecane posty

Gość martiii

Mi strasznie!!Tak, ze krzycze, placze, wyzywam i takie tam. Obrywa sie najczesciej mojemu chlopakowi:/ nie wiem jak on to wytrzymuje, a ja go zawsze przepraszam w takiej chwili i mowie ze to nie ja tylko moje hormony. nie umiem nad nimi zapanowac!!Tez tak macie??

Gość diablica w pradzie
ja przed okresem to mam atak rozdwojenia jaźni, potrafię powiedzieć facetowi, że go nienawidzę, żeby się wynosił z mojego życia, potem rzucam butami i do wieczora siedzę zamknięta w pokoju i wyję. muszę się leczyć.

Gość martiii
a moze znacie jakis sposob na to??? Ja np. przedwczoraj, dokladnie dzien przed okresem poplakalam sie jak bobr i wogole nie wiem dlaczego...zalosne...ehh;p

Gość wqerwq
ja mam napady żarłoczności

Gość pestka. P
świruje.. ;/ no cóż. I chetnie bym wpierdzieliła przechodniowi... Dre sie na siostre. Smieje sie. płacze.. Ostatnio przyrżnełam byłemu eks torebka na przystanku bo sie do mnie odezwał : Hej. co u ciebie słychac. a ja na to spierdalaj i zlałam go. narobiłam se obory.;/ nie moge mu juz w twarz popatrzyc.. Głupota ludzka nie zna granic. Fajnie nie.?

Gość lusiasisi
Stwierdzam ,że jesteście nienormalne.Ja też mam okres a jakoś nie wiruje,takie chore laski powinno się leczyć.