Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytaniedowaspomozciesw

dwa różne związki,który?

Polecane posty

Mam pytanie,dwa różne związki,wspólne może być jedno facet 28 lat.Związki nie isnieją ,może tylko jeden być.Pierwsza kobieta ok.21 lat,trochę dziecinna,ale szczera do bólu w uczuciu,chodzący anioł,troskliwa,trochę nie wie c chce w życiu robić,zagubiona trochę. Druga kobieta ok.26 lat była w długim związku,wspólne mieszknaie,nad emocjami panuje bardzo,w jednym słwie feministka, trochę wyrachowana,wie czego chce. Który związek uważacie że lepszy i dlaczego???

Badania jakieś robisz? To pytanie jest głupie. Za mało informacji. Każdy związek to indywidualna sprawa, nie można generalizować na podstawie wieku i kilku cech charakteru

Nie robię badania w dosłownym sensie.Czy ktoś był w związku z bardzo młodą osobą i z bardziej dojrzała,że by móc porównać,ma jakieś przemyślenia,takie pytenie???

a na jakiej podstawie ? mnie by odstraszałao to wyrachowanie..Wie czego chce.. Od początku wiedziała? czy też nie bardzo? Dopiero jak poczuła zyski? jak miała popracie? To mi się kojarzy do celu po trupach..:O Wybrałbym pierwszą. Cenię szczerość i naturalność:)

Wiesz być w wielkim mieście. I nie wiedzieć co się chce to już niedorozwój.. Ale być w małym mieście. Miec ograniczenia rodzinno-miastowe..To co innego:)

Gość bezwzględnie bezwzględny
Chłopie, bzykaj obie, a jak któraś ci się znudzi, to tą zostaw.

15:01 mampytaniedowaspomozciesw Nie robię badania w dosłownym sensie.Czy ktoś był w związku z bardzo młodą osobą i z bardziej dojrzała,że by móc porównać,ma jakieś przemyślenia,takie pytenie??? Tak. Ludzie są różni a dojrzałość od wieku nie zależy :P

bzykaj obie; nie potrafię tak,dlatego może ktoś był w dwóch związkach,które były podobne do tego co opisałem,tak bardzo ogólnie podobne,a teraz macie jakieś przemyślenia ??

właśnie to trudne jest do porównania gdzie zaczyna się dojrzałość,a gdzie wyrachowanie,gdzie naiwność,a gdzie oddanie.

Gość jagnazchatywilka
dobojuuuuuuuuuuuu!!!!