Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o pomoc w wyborze

chce kupić POCHWE i mam w zwiazku z tym kilka pytan -czym sie kierowac przy

Polecane posty

Gość Prosze o pomoc w wyborze

wyborze sprzetu? Koniecznie musze kupic sztuczna pochwe ktora sprawi mi przyjemność ale zupełnie nie wiem czym mam sie kierowac kupując go. Np z czego powinna byc zrobiona, czy z wypustkami itd. Albo np żelowa czy jaka? Nie mam pojecia co wybrac bo tego towaru jest w cholere. Dodam ze chialbym aby posłużyał mi w miare długo i dobrze Prosze o opinie doswiadczonych osob. I rowniez interesują mnie lale oraz podobne przedmioty. Czy może mi ktos tutaj pomóc będe wdzieczny. Zapytalbym sprzedawce o rade ale u mnie nie ma sexshopow wiec musze kupic go na allegro. Moze ktos juz ma jakis wyprobowany model

Gość fachowa rada
biorąc pod uwagę, że jest to forum dla kobiet, jesteś sfrustrowanym posiadaczem małego penisa, którego załamało to co my lubimy - wątek rada w sprawie wibratora. Pocieszę cię - każda internetowa pochwa wystarczy ci bo są to pochwy dla takich nieudaczników i malkontentów, ciasne jak dupcia więc wybór masz duży.

Gość Pedofil Stefan
czemu uwarzacie rze to iest forum dla kobjet ?

Gość do fachowej rady
Moim zdaniem jestes wyuzdana i gupia szmata, masz myslenie nastolatki!! zapytal sie facet kulturalnie a Ty oczywiscie musisz po nim jechac bo co? mąż Ci nie dal czy jak?? buahha. wielkosc nie ma znaczenia drogie dziecko!!!

Gość fachowa rada
muwie tak bo mam pizde jak wiadro, urodzilam juz 17 dzieci, sex z mezem mozna tera poruwnac do wrzucenia parowki do tunelu.

Gość devil0
biez jakas zelową, ale do tego trzeba duzo jakiegos lubrykanta.

Gość leo_ex
Koledze już raczej nikt nie pomoże, ale wątek ogląda mnóstwo osób i może komuś porada by się przydała. Bez sensu się udzielać krytykując czyjś problem. Jeżeli chodzi o wybór sztucznej pochwy to jest bardzo wiele modeli i tutaj niestety samemu trzeba zadecydować. Do wyboru są klasyczne sztuczne waginy jak również takie o konstrukcji pupy lub ust. Najlepsze masturbatory wyglądają jak takie latarki, coś jak ta http://dyskretno.pl/sztuczna-pochwa-fleshlight/. Ta z linku to podobno jedna z najlepszych jakie w ogóle są.

Gość gość
ja piertole, spamer odkopał wątek sprzed 7 lat, nie kupujcie u tego frajera bo was wygoli bez mydła :D:D

Gość gość
Dobry temat nie jest zły, mimo, że stary.