Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojekekejejku

MixPlus wcześniejsze asilenie konta 35 razy kto wie?

Polecane posty

Gość ojojekekejejku

Mam umowę w mixplusie na zasilenie konta 36 razy. Juz to prawie zrobiłam choć normalnie mam to czerwca wykorzystać te 36 zasileń. Czy to znaczy że jesli zrobiłam to wcześniej to i tak musze czekać do czerwca żeby wziąć nowy telefon i nowa umowę czy wraz z ostatnim zasileniem mogę wymienic tel

Gość wiem i powiem
Możesz już wziąć nowy telefon- i spisać nową umowę. Jeśli nie - to korzystasz dalej na zasadzie simplusa. Ja mam już uzupełnione do 2010 r! :-)

Gość ojojekekejejku
no dobrze, ale jak wezme nowy telefon a bedę juz miała zasileń nie 36 ile miało być tylko 40-50 to mi dolicza do nowego telefonu? Bo jeślinie to najbardziej się opłaca iść po nową umowę.. tylko obawiam się że oni mi każą czekać równe 3 lata czyli36 zasileń a to moja strata że częściej zasilałam... Może tak być?

Gość wiem i powiem
Zawsze, żeby wziąć nowy telefon (nową umowę) musisz zrobić wszystkie doładowania (tzw. okres karencji). Wcześniej - gdy np. zostało 1 doładowanie - nie można. Ale nie trzeba czekać do końca CZASU umowy. Możesz np. zasilić w ciągu jednego dnia, ale muszą być wykorzystane WSZYSTKIE zasilenia. I najlepiej poczekać, aż wygadasz impulsy, które masz, bo mogą one zniknąć (niekoniecznie jednak i nie wiem dlaczego, tak mi tłumaczył facet w plusie). O to chodziło :-)

Gość wiem i powiem
Na moim przykładzie: Zostało mi jeszcze 1 uzupełnienie, chociaż umowę mam do 2010 r. Jak je zrobię, to nie czekam 2 lata - tylko idę po nowy tel. Poprzefnio też tak zrobiłam.

Gość ojojekekejejku
czyli mam rozumiec że jeśli zasile telefon 36 razy w ciągu 2 miesięcy i to wykorzystam lub nie to już moge nową umowę i nowy telefon mieć?

Gość ojojekekejejku
węc wycodzi na to że ta nowa promocja rozmowa liczona w inutach jest beznadziejna.. Bo wychodzi o wiele drożej

Gość wiem i powiem
Co o pierwszego - tak Na temat promocji - nic nie wiem, bo się tym jeszcze nie zainteresowałam. Ale promocje mają to do tego, że nie muszą być wcale opłacalne.

ja wykorzystałem 36 zasileń miesiąc temu i mi dodali 3 i gdy poszedłem do plusa z kąt te 3się wzieły sami nie wiedzieli z kąt i za co. I dlatego już z nimi nie przedłużam bo PLUS oszukuję!

ost bralam tez mix plusa i z tego co pamietam to bylo tak,ze musza byc wykorzystane t wszytskie zasilenia,ale w jakims tam czasie 24 zasilenia ja mam to w takim razie sa to dwa lata,ale nie jest tego pewna.