Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze i głupek no ale

Ja mam jedno pytanie-bo totalnie już nie wiem...

Polecane posty

skołowany totalnie jestem-byłem z pewną dziewczyna. Wszystko pieknie, potem coś sie zaczeło psuc-ona mnie rzuciła. Mineło kilka miesiecy i poprosiła o powrót, stweirdziła że może zaczniemy od nowa... zgoziłem się i nie żałuję. Jest cudownie. Ale ostatnio rozmawiajac z jej przyjaciółka spytałem czy O mówiła jej jak sie czuje z tym całym powrtoem-usłyszałem-boi sie ze to sie wszystko znó rozpadnie... no cholera-własnie sie dowiedziałem że moja dziewczyna sie boi-no i jak powinienem sie zachowywac wiedząc jak sie ona z tym czuje? Bo w gruncie rzeczy ja czuje sie tak samo. Tez strasznie niepewnie. chciałbym to zmienić-che ją upewnić ze tym razem możeby być ze soba bez obaw...

Gość rozpadnie się...
zobaczysz......

...przede wszystkim porozmawiaj z nią o tym, nie z jej przyjaciółką. Każdy ma inny obraz rzeczywistości. Bycie ze sobą polega na tym, zeby umiec ze sobą rozmawiać, wyjaśniać, mieć odwagę odsłaniać swoje uczucia, słabe strony, swoje myśli... W miłości należy nieustannie się starac,... nauczyc sie mówić i słuchać. Powodzenia :)

up

Czas czas i jeszcze raz qrwa czas. Z czasem jesli oboje bedziecie sie starać to wam strach minie i tyle. A jesli sa watpliwości to... cóż-o to pytaj kobiety :P ja zwykle wiem qrwa czego chce :P

up