Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika7

Czy ojciec ma racje???

Polecane posty

Gość dzika7

Mam 28 lat, jestem mezatka i mieszkam w Niemczech. Co jakies 2 miesiace przyjezdzam do PL w odwiedziny do moich rodzicow, ostatnio bywa, ze przyjezdzam bez meza bo on nie ma tyle urlopu. Czas jaki u nich spedzam jest rozny od 2 tygodni do miesiaca.Oczywiscie przez calutki czas mieszkam u rodzicow. Jednak od pewnego czasu moj ojciec wydal mi rozporzadzenie, ze jak chce nocowac w jego domu to mam byc przed godzina 22-ga w domu bo nie wypada mi (bo jestem mezatka)na przyklad po tej godz,. jezdzic na rowerze bo co sasiedzi o mnie pomysla. Poza tym kupilam sobie pasek...taki z krysztalkami i mi powiedzial, ze ja juz mam prawie 30 lat i nie powinnam w takim czyms chodzic, a w dodatku to nie przystoi mezatce. Co o tym sadzicie?

Gość KukurykÓ
1. Nie ma racji. 2. Ma rację. Jesteś pewna, że z cekinkami Ci do twarzy? Nee. pzdr;]

Gość OLAOLAOLAOLAOLAOLAOLAOLAOLA
nie sluchaj ojca glupoty gada jestes dosrosla i mozesz robi co chcesz i wracac do domu o ktorej chcesz pogadaj z ojcem o tym..:)

Gość dzika7
up up up

Gość kdndkl
oczywiscie ze ma racje masz meza i nie powinnas sama sie nigdzie wluczyc do pozna,dobrego masz tate ze tak sie o ciebie troszczy z paskiem to rzecz gustu