Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.anka

ap edukacja????

Polecane posty

Gość ap edukator
AP Edukacja to taka FIRMA, ktora zeruje na Waszych pieniadzach!!! Zajecia organizuja TANIM kosztem, wielu nauczycieli nie ma uprawnien pedagogicznych, sa to amatorzy, bawiacy sie w profesjonalna szkole! Plany zajec zmianiaja sie ze zjazdu na zjazd, nauczyciele nie przychodza na lekcje, a dyrektor szkole jest wiecznie niedostepny dla sluchaczy! To firma, ktora liczy tylko na zyski z biednych sluchaczy i dostaje za nich dotacje z Urzedu Miasta! Przekupuje Kuratorium prezentami i tak interes sie kreci. Ludzie dla tej firmy liczy sie ILOSC, a nie JAKOSC!!!!!!!! No ale coz, wiekszosc osob zapisuje sie tylko po to, zeby otrzymac zaswiadczenie do wojska, albo do ZUSu. Niewiele jest, tych, ktorzy chca sie naprawde uczyc :/ A pozytywne komentarze wystawiaja ludzie, ktorzy pracuja dla AP! Idzcie zatem do dobrej szkoly, zdajcie egzaminy wstepne i miejcie pewnosc, ze priorytetem jest nauczenie sie czegos, a nie zaplacenie za dyplom! Pozdrawiam smile.gif

Gość ap edukator
Aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno - Promocje to SCIEMA! I nie wierz, ze dostaniesz cos za darmo - jak zrezygnujesz z darmowego kierunku - bedziesz i tak musial za niego zaplacic, a jak nie to podadza Cie do FIRMY WINDYKACYJNEJ!

Gość a jaka masz przegladarke
wlasnie ze nie, jakbys sie orientowal to bys wiedzial, ze mozna zrezygnowac kiedys ie chce. Ja bylam zapisana jeszcze przed ta zmiana, i kiedy rezygnowalam w ostatnim semetrze musialam niby za niego zaplacic, ale wtedy ksiegowa powiedziala mi bym sie zapisala do tej skzoly jeszcze raz, a ze zapisuje sie do szkoly to przysluguje mi darmowy semestr dla osob, ktore juz kiedys chodzily do tej szkoly wiec wystarczy, ze po tym semestrze zrezygnuje z niej :)

Gość ap edukator
Nie musialas placic, poniewaz zapisalas sie ponownie, a nie zrezygnowalas. Poprostu namowili Cie na kolejny semestr, zeby brac dotacje. Przeczytaj dokladnie umowe.

Gość gość
AP Edukacja to bardzo fajna szkoła! Mają ciekawe kierunki, których nie znajdziesz w ofercie innych szkół policealnych. Ja ogólnie jestem bardzo zadowolona, że dokonałam takiego wyboru. Tutaj trochę informacji, jakby ktoś chciał: http://study4u.eu/uczelnia/389-ap-edukacja Pozdr! :)