Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emamasam

Samotna mama - opinia. Prawdziwa czy krzywdząca?

Polecane posty

Gość emamasam

"Musisz wiedzieć, że mamuśki nigdy nie zrywają kontaktów ze swoimi eksami. Wiążąc się z mamuśką wiążesz się także z jej byłym partnerem, który nierzadko będzie obecny podczas świąt oraz imienin i urodzin dziecka. Czy wytrzymasz ciągłe spotkania z samcem, który zapłodnił kobietę, z którą obecnie jesteś? Czy wytrzymasz takie życie w trójkącie?" źródło: http://www.kierowcatira.blox.pl

Gość no tak to prawda
prawda i koniec kropka. ojciec dziecka zawsze juz bedzie obecny w zyciu tej kobiety.

Gość emamasam
No i jak sobie ułożyć życie z kobietą za której plecami zawsze będzie się czaił jej ex? Romek mimo iż trochę uogólnił to ma rację w tym co napisał. Związek z samotną matką to zbyt ryzykowna sprawa. heh.

ale to tez zalezy od bylego faceta......sa tacy ch---je co sie swoimi dziecmi wogole nie interesuja.mam wlasnie taka sytuacje i moj drugi maz nie ma z tego powodu problemu bo "tatus"mojego pierwszego dziecka nie jest obecny w naszym zyciu:)

Gość emamasam
katarzyna1278 O widzisz i to jest przynajmniej jeden plus. Ja tak myślę, że z argumentów Romka właśnie najważniejszy jest ten, że facet średnio toleruje ciągłą obecność bylego. Ale dla osób bezdzietnych to jest jakaś wskazówka. Faktycznie związki gdzie jedna osoba ma już dzieci są trudne. Szkoda tylko, że Romek pisze to ubierając zdania w wulgaryzmy.