Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko szczeze

czy facet ktory mieszka 4 lata z kobieta

Polecane posty

Gość nie no kurna ja sie nie dziwie
malo stanowczy- jak go przez ten rok w afekcie nie zalatwila albo nie zabzykala to znaczy ze jest cierpliwa i tolerancyjna, rozumiesz?

nie no kurna ja sie nie dziwie- masz racje, jemu potrzeba checi i problem gier da sie rozwiazac... tylko czy on chce? jak nie bedzie chcial z nia na ten temat pogadac ani sprobowac rozwiazac problemu to bedzie to tylko niestety znaczyc ze mu na niej nie zalezy........... niestety, ale miejmy nadzieje ze facet sie oszacuje i zajmie sie swoja kobieta jak jak powinien :) pozdrawiam

Gość tylko szczeze
Musze was rozczarowac ,nic z tego nie wyszło ;)) zmienili mu grafik w pracy i z romantycznej kolacji dupa ,ale i tak nie sadze zeby cos z tego wyszło .zreszta od 3 w nocy gral do 18 nastepnego dnia;)) potem spal do 22 i gdy ja sie praktycznie kladlam spac on wstal i gral teraz spi nie wiem do ktorej gral;)) Mysle ze gdybym mogla go zostawic juz bym to zrobila ale moj syn mlodszy by to przezyl byc moze tak powaznie jak przezywal odejscie ojca. Nie ma wyjscia z tej sytuacji ,on do konca problemu nie widzi .a;lbo udaje jak macie jeszcze jakies pomysly lub rady piszcie . dziekuje ICebana

Gość tez tak mam i nie wiem
kobieto ja mam pomysł - W.Y.P.I.E.R.D.O.L MU TEN komputer z domu. Zrob cos by przestal dzialac ale takl dyskretnie, jak chcesz to podpowiem ci co i gdzie odkrecic by nie dzialal. Kochana tak nie mozna życ, ja bym zrobila tak : rozwalilabym mu kompa, potem spakowalabym szmaty swoje i dzieci i wyjechala gdzies na dwa dni ale jemu nic bym nie mowila. OCZYWISCIE JAK sie bedziesz pakowala to zostaw rolozone lozko a na miejscu w ktorym spisz poukladaj jego plyty z grami i zostaw kartke z napisem śpijcie słodko :) zrob tak bo inaczej nie wybrniesz z tej sytuacji nigdy a meczenie sie z facetem tylko ze wzgledu na dzieci to tez nie dobry pomysł.

Gość tylko szczeze
cos drgnelo;)) Zaczal sie rok szkolny wiec rano jest wolna chata no i byl sex;)) Po 12 miesiacach przerwy.... zobaczymy ,czas pokaze... o komputer dalej afera..

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin