Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana studentka

Do studentów WAŻNE

Polecane posty

Gość oszukana studentka

jak jest na innych uczelniach >???? bo mam problem :( zaczełam studia 3 lata temu , na zdrowiu publicznym , i zaczełam 2 specjalnosci jednoczesnie. po 5 semestrze okazało sie ze bede pisała prace lic. tylko z jednej specjalnosci(głownej) kosmetologia a z drugiej nie :( teraz skonczyłam organizacje i praktycznie nie mam z tego nic tylko jakis swistek , cos mi sie wydaje ze to nie jest normalne :( nie moge teraz pojsc dalej bo nie mam lic. a bede go pisałam dopiero za semestr :( jak jest u Was z dwoma specjalnosciami na jednym kierunku ???? a płaciłam za ta druga specjalnosc tez tylko mniej, i oczywiscie wszystkie egzaminy zdawałam normalnie z grupa,nie miałam zadnej taryfy ulgowej :( dziekuje bardzo

Gość oszukana studentka
pomozcie jezeli ktos cos wie :(

Gość oszukana studentka
nie ma tu studentów :(

Gość qmulqs
Zarządaj w takim razie zwrotu pieniędzy. masz umowę z uczelnią i możesz pozwać ją do sądu. Skoro są 2 takie kierunki, to za każdy kierunek powiinaś mieć papier.

u mnie na kierunku politologia można robić dwie specjalności jednocześnie, ale licencjata pisze się tylko z jednej. nam to powiedzieli już na początku.

Gość Piotruś Ban
Politologia to znakomity kierunek dla przyszłych woźnych i kasjerów :classic_cool:

Gość qmulqs
Nie wiem dlaczego politologia kojarzy mi się z politowaniem :D

Gość oszukana studentka
a nam nic nie powiedzieli :( a powiedz mi jak bedzie wygladał dyplom ?? bo oki mozna robic jednego licencjata ale ja chce miec 2 dokumenty czyli : lic. zdrowia publicznego specjalnosc organizacja a drugi kosmetologia, a tutaj niestety dostaniemy dyplom z licencjatem zdrowie i spec kosmetologia a na druga jakis papierek ze mam zrobiana dodatkowa specjalnosc , to jakas paranoja co do zwrotu kasy to sie własnie zastanawiam czy nie pojsc do prawnika z tym .

politologia jest fajna pod warunkiem, że można sobie wybrać jakąś specjalizacje z przyszłością, a u mnie tak jest:). a poza tym to nie jest mój jedyny kierunek więc woźną nie zostane:P

Gość oszukana studentka
cos mi sie tu wogole nie podoba . chciałam zrezygnowac własnie na 5 semestrze to mi kobieta powiedziała ze oki moge , ale juz nigdy nie moge wrocic ,poprostu całkowicie zostane skreslona jakby mnie nigdy nie bylo :( nie wiem o co chodzi ale nie podoba mi sie to . w regulaminie nie ma nic na ten temat :(

Gość oszukana studentka
i jeszcze jedno to ze to jest zdrowie publiczne to ciul ,ale co ma organizacja do kosmetologii ??? nic dlatego od samego poczatku myslałam ze bede pisała 2 prace a tu niestety nie.

Gość oszukana studentka
czy ktos cos jeszcze wie ????

Gość a tfegrhtdh
Jesteś na 1 KIERUNKU. Specjalności/specjalizacje masz 2, w ramach tego kierunku. Pracę dyplomową piszesz 1 obojętnie na jaki temat, byleby związany z kierunkiem studiów. Gdy się obronisz i uzyskasz tytuł to dostajesz dyplom na którym jest jak wół, że ukończyłaś studia takie i takie, na takim Kierunku O SPECJALNOśCIACH TAKICH I TAKICH. Ja byłam na kierunku historia ,a w jej ramach miałam archiwistykę, muzealnictwo i nauczycielską, czyli 3 specjalności. Licencjacką pracę napisałam , wszystkie specjalności ukończyłam, obroniłam się i jest dobrze. Ale u mnie, w mojej PRYWATNEJ uczelni specjalności się "robi" od samego początku.

Gość oszukana studentka
a no własnie u nas tak nie jest :( jak skoncze studia i dostane dyplom to bede miała napisane lic. zdrowie publiczne spec. kosmetologia a 2 specjalnosc bede miała na jakiejs osobnej kartce :( ze mam ukonczona dodatkowa specjalnosc czyli organizacja i zarzadzanie w ochronie zdrowia . przeciez to jest nienormalne moim zdaniem :( co ma jedno wspolnego z drugim :( bede pracowała jako kosmetyczka oki ,ale jak bede chciała pojsc gdzies do przychodni w papiery to co ???? mam isc z tym swistkiem ????

Gość oszukana studentka
bardzo prosze o informacje

Gość oszukana studentka
nie ma tu studentów :( szkoda :(