Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda klaudia

dlaczego ludzie na kafe są tacy WREDNI?

Polecane posty

Gość magda klaudia

i złośliwi. zamiast pomóc, doradzić - padają wyzwiska, wulgaryzmy itp. Ogólnie to zamiast pomóc, tylko dołują... Rzeczywiście sprawia wam to tyle frajdy? żal.pl

Gość Czuję się okropnie
Bo najłatwiej być chamem, trudniej pomyśleć i doradzić od serca :(

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
Są są, szczególnie te które się za gwiazdy uważają i myślą że są cięte w ryju. np Ike - brzydka jak kaszalot matusia zaniedbująca dzieci i dom :D jestem wredna ?????

Gość magda klaudia
rozważająca - Ty nie:) po prostu stwierdzasz prawdę. A niektórzy się z nią mijają...;/ właśnie te przykłady, które opisałaś. Śmieszy mnie też jak niektórzy 'mądrzy doradcy' korzystaja ze słów, których znaczenia nie znają...

Gość obieżyświat ze środy
ja uwazam ,ze nie tylko na kafe sa wredni,wystarczy na ulice wyjsc,wszedzie wredota,w autobusie,sklepie

Zadaj sobie pytanie po co tutaj wchodzisz i po co to czytasz, a być może to będzie klucz do bram zrozumienia, bo jak na razie... błądzisz, oj błądzisz. Szukasz przepisu na życie? Szukasz odpowiedzi na pytania, które możesz poznać przeżywając cały wachlarz doświadczeń? Szukasz dobrego słowa, pełnego zrozumienia? Jeśli, na któreś pytanie masz twierdzącą odpowiedź - zacznij żyć tam, w realnym świecie.

Gość zycie jest...
bo sa nieszczęśliwi i rozżaleni:P i twoje problemy wydają się im małe;)