Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuję się okropnie

Napastował mnie współlokator siostry

Polecane posty

Gość Czuję się okropnie

Skonczylam rozmawiac ze swoim chlopakiem przez komunikator (bylam w kuchni, lepsze swiatlo) a on jadl kolacje. Zaczelismy rozmawiac, nalewalam coli i wtedy stanal za mna, mocno zlapal mnie za posladek i z tekstem: X , podobasz mi sie. Zamurowalo mnie, odskoczylam i pytam, co on robi. A on dalej: X, podobasz mi sie. Ja wtedy w bok i mowie: odejdz stad nie podchodz, bo bede krzyczec. On podchodzi a ja glosniej: bo bede krzyczec i uciekl na gore do swojego pokoju. Powiedzialam o wszystkim siostrze a ona swojemu mezowi (wynajmuja mu pokoj). Moj szwagier chcial juz teraz przyjechac ze swoimi kumplami. Jest mi fizycznie i psychicznie niedobrze. Czuje sie okropnie. Tym bardziej, ze tamten ma wspaniala kobiete, ktora dobrze znam i rocznego synka ;( Nie zrobilam nic, zeby go sprowokowac do takiego dzialania. Czuje sie podle. Zastanawiam sie, czy powiedziec o tym swojemu chlopakowi. Nie chce go martwic, ale nie chce miec przed nim tajemnic - zawsze mowimy sobie wszystko. Tak mi zle ;(;(;(

Gość pytaniemam
nie denerwuj sie;** to gnojek;] i tacy bywają..moją koleżanką zgwałcono to jest dopiero ból..a tamtemu to bym taką porute zrobiła,ze by facet nie usiadł na dupie..

Gość Czuję się okropnie
W tym sek, ze przezylam probe gwaltu jako dwunastoletnia dziewczyna. I wspomnienia powrocily :(

Gość Czuję się okropnie
Tez tak mysle. Naprawde mi jej zal. Wzielam cos na uspokojenie, nie mam nerwow ze stali.

Gość pytaniemam
oo kurde..to co innego wspolczuje..pewnie jestes bardzo ładną dziewczyną i tak ich ciągnie,ale to tez nie jest wytlumaczenie..moze oni nie slyszeli,ze od nowego roku maja wprowadzic kastracje pedofilow,gwałcicieli itp. niech sie wkoncu ustosunkuja do tego...mam 17lat i moja kolezanka 2lata temu facet wyciagnal z autobusu i pod mur przystawil..zgwałcił ją i zamkneli go na rok..żałosne

Gość Czuję się okropnie
TYLKO ROK? Za cos takiego?? Dozywocie powinien dostac. Ale na pocieszenie powiem, ze gwalcicieli nieletnich w wiezieniach czeka bardzo ciezki los.

Gość pytaniemam
niestety na rok..sama sie teraz boje bo zeznawalam w tej sprawie,a facet do niej powiedzial,ze ten kto sie w to wpieprzy zapłaci za to..a jej rodzinka jeszcze pożałuje..mam bardzo często głuche telefony ,albo czasami szepty np.( podniecasz mnie,chce sie z toba kochac) ..

Gość Czuję się okropnie
Zglos to na policje - szybko ustala nr telefonu. Szok... :(

Gość pytaniemam
hmm,ale zrobie z tego afere,a mam podejrzenia do takiego "KOLEGI" ktory często jak sie upije to startuje do mnie...porażka z takimi ludzmi dodam,ze ten gówniarz tez ma 17lat..nie nazywam siebie jakas gówniarą bo jestem rozsądna i nie bawie sie ludzmi,wiem dla kogo jest alkohol ,papierosy itd. jak na tyle lat wiele przeszlam dlatego jestem załamana tym co sie w naszym kraju dzieje..jak mozna pozwolic,aby własna matka powiedziala do swojej córki " spierdalaj,zamknij morde bo ci zaraz przypierdole itd." z tąd tez takie dzieci..gwałciciele itp. pamietajmy,ze dzieci nie rodzą sie złe ..to życie z nich takich czyni