Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ataira

męski foch

Polecane posty

Gość Ataira

Nie uważacie, że męski foch jest niemęski? Na takiego faceta od razu patrzę z pobłażaniem, zwłaszcza, że obca jest mi umiejętność strzelania fochów :P

Gość Marta DoMACHowska
e tam każdy ma prawo do focha byle z umiarem, z umiarem

Gość foch męski...
a kobiecy foch jest kobiecy?

>> wydaje mi się,że takie fochy ze strony faceta to przejaw zakompleksienia A ze strony kobiet to wyraz czego? :o Równouprawnienie, każdy moze strzelać fochy 🖐️

Gość Ataira
Jak dla mnie foch = szantaż. Zarówno ze strony faceta, jak i kobiety.

Foch to nic innego jak wyraz bezsilnosci. U facetów stosują go tylko jakieś rozlazłe cioty i romantycy, u kobiet zdarza się to częściej, ale z racji tego, że są one głupsze od facetów, to często z braku argumentów strzelą focha i myślą, że na nas robi to jakies wrażenie :o

Gość Ataira
Oczywiście, że robi na was wrażenie i jest skuteczny. Inaczej kobiety by nie strzelały, to chyba oczywiste.

Wiesz na kim to robi wrazenie? Na lamerach, którzy boją się urazić swoją ukochaną :o Ja zawsze olewałem fochy w ogóle się nimi nie przejmując. Po 2 dniach same się odzywały przepraszając mnie jeszcze za swoje zachowanie :D Z czasem jak zobaczyły, że ich fochy spływają po mnie jak po kaczce, zaprzestawały ich stosowania :)

Nieznany Sprawca---> Popieramy w całej rozciągłość - a prawdziwy facet nie strzela focha - on jest vkurviony :classic_cool:

Gość comtessa
mój facet na początku miał fochy o byle gówno ale mnie coś takiego nie rusza, fochy to dla mnie dziecinada, jak mi coś na wątrobie leży to mowie o tym od razu. Po tym jak parę razy olałam te jego fochy ciepłym moczem to sie uspokoił choć nadal zdarza mu sie obrażać na mnie za to np. ze go rano do pracy popędzam :D

>> A nieprawda - ignorancja czasami bywa fochem. Przykład - ignorancja wobec mojego sąsiada to jest foch? :o Nie rozsmieszaj mnie, jakąs dziwną logikę próbujesz przeforsować, choć nie masz racji :o

Gość a ja poprosze
niech mi ktos opisze czym sie charakteryzuje foch meski oraz zenski oraz jakie sa miedzy nimi roznice.

Gość zabijam topiki
...a ja sie doczepie! Sprawco - ignorancja to nie jest foch, to jest NIEWIEDZA :P

>> Sprawco - ignorancja to nie jest foch, to jest NIEWIEDZA Dojebałeś piździe wąsy :o Ignoruje fochy, mimo iż wiem o co im chodzi. To jest niewiedza? :o

Sprawco ja nie wiem jak Ty możesz cokolwiek ignorowac jesli w realu jesteś tak samo impulsywny jak tutaj. :classic_cool:

Gość zabijam topiki
o rany. To wlasnie jest ignorancja co teraz prezentujesz. to slowo nie oznacza ignorowania, a niewiedze. w slowniku sobie sprawdz

Gość ktos wyzej dobrze to ujol
facet nie robi fochow tylko sie wkurwia, a jak siedzi cicho i nie chce z baba gadac to tylko dlatego zeby w zlosci jej nie powiedziec czegos czego moglby pozniej zalowac.

>> nawet jesli cos tam niby ignorujesz to i tak pewnie rozsadza cie od środka Hehe niestety dla nich-nie. Raz było, ze strzelila mi focha, bo nie chcialem z jej matką gdzieś jechać :o Obraziła się, poszła. Ja poszedłem na piwko z kolegami :) Zgadnij kto pierwszy pokornie przeprosił za swoje zachowanie? :classic_cool: