Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszebardzoopomoc

yasmin a WYMIOTY

Polecane posty

Gość proszebardzoopomoc

prosze o pomoc... Dzis w nocy zwymiotowalam-- zatrucie pokarmowe...Zwymiotowalam po 7 godzinach od zazycia tabletki... Mam pytanie czy tabletka zdazyla sie wchlonac?? Nie bralam kolejnej bo jesli sie wchlonela to zazylabym zbyt duza dawke... w ulotce pisze ze 0d 3-4 godzin po zazyciu tabletki nalezy wziasc kolejna...nie wiem czy wierzyc ulotce, bo przeciez kazdy organizm jest indywidualny.. Prosze o odpowiedz...blagam, bo strasznie sie martwie:(

Gość proszebardzoopomoc
i jeaszcze jedno... Kochalismy sie wczoraj a dzis w nocy zwymiotowalam...boje sie ze plemniki moga przezyc jesli nie jestem zabezpieczona:(:(:( prosze o pomoc!prosze

Gość ws
postepuj wg ulotki... nie musisz brac drugiej tabletki.

Gość proszebardzoopomoc
dziekuje dziewczyny....strasznie sie boje....a wiecie jak to jest...to co dzieje sie w srodku nie widac na zewnatrz..:(:(:moge byc 100%-owo pewna? bo jestem przy 5 -ej tabl z opakowania i musze czekac caly miesciac na okres:(

Gość proszebardzoopomoc
upupup

Gość proszebardzoopomoc
teraz sie zestresowalam i zaluje ze nie wzielam drugiej tabletki, poniewaz jak czytamna jednym forum dziewczyna byla w podobnej sytuacji i wziela druga tabl :(:(:( dziewczyny pomozcie

Gość pomocnyandrzejhej
ja na twoim miejscu nie kochalbym sie z partnerem do nasptenego okresu.