Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziobus

a może jestem w ciąży?

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Ostatnio spóźnił mi się okres, tydzień czasu... w drugim dniu oczekiwanej miesiączki zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Jednak od okresu jest mi niedobrze z rana. Czy jest szansa abym jednak była w ciąży? A może to tylko jakieś urojenia, ponieważ bardzo bym chciala mieć maleństwo!

Gość hhtp
to mogą być urojenia... sama ostatnio miałam mdłości, okres spóźnił mi się 3 tygodnie ale wreszcie przyszedł...testy były negatywne... ja proponuję zrobić nowy test, albo najlepiej badanie krwi, wtedy będzie pewna

Tak też będe musiała zrobić, ale jak pomyślę że wynik moze być negatywny... no cóż jak nie teraz to może następnym razem się uda. Kurcze 10 lat temu zaszłam w ciąże i na początku wcale się z tego nie ciszyłam a teraz uhhhh...

Hej ...przepraszam ale ja nie z tematu ...:) jak zrobic w stopce takie serduszka ...? bo nigdzie nie mogę znaleść skrótów na minki ... ps. z całego serca życzę Ci dzidziusia :) pozdrawiam;*

Cześć Sylwucha:) Musisz zrobić kwadratowy nawias wpisać serce i zmknąć kwadratowy nawias i już! ❤️

Gość gazeta wyborcza
Moja tesciowa jak byla w ciazy z szwagrem (tzn bratem meza) to najpierw jak zrobila test wyszedl jejnegatywny, okres dalej jej nie przychodzil wiec powtorzyla test za dwa tygodnie i wyszedl pozytywny. teraz moj maz ma 25-letniego brata.